Marsi Anikó: "Ha Kökény-Szalai Vivien nem lenne, én nem ülnék itt"

Gönczi Gábor ajánlat TV2 híradós Kökény-Szalai Vivien Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Tények új műsorvezetője elmesélte, nagyon komplikált döntés volt igent mondania, hiszen hét éve nincs képernyőn, ráadásul családjával külföldön él, de Kökény-Szalai Vivien ajánlatát nem lehetett elutasítani. 

Marsi Anikó azzal viccelődött, hogy szinte úgy érezte, mintha Hollywoodból hívták volna. A férjével is meg tudták beszélni, hogyan fogják megszervezni az életüket.

„Ha Kökény-Szalai Vivien nem lenne, én ma nem ülnék itt, úgyhogy nagyon hálás vagyok neki. Megkerestek, nagyon izgatott lettem, de ez nem volt egyszerű döntés, mert nagy változást jelent az életemben. Hét éve nem volt közegem a televízió, amit azelőtt otthonomnak éreztem. Az elmúlt években nem jöttek dömpingben az ajánlatok, de bevallom, hiányzott a tévé, és ez volt az az ajánlat, amire igent mondtam" – magyarázta Anikó, úgy érzi most magát, mintha hazaérkezett volna.

„Amit Vivien végigküzdött ebben a három hétben, az előtt le a kalappal, mert ő harcolta ki, hogy elfogadjam az ajánlatot" – tette hozzá a jövőbeli híradós.

Kulcsár Edina: „Úgy alakult, hogy anyu lett a legjobb barátnőm”http://www.life.hu/sztarok/20160425-kulcsar-edina-miss-world-hungary-szepsegkiralynonek-edesanyja-a-legjobb-baratnoje.htmlA gyönyörű szépségkirálynőt és édesanyját, Krisztinát az anyák napja kapcsán faggattuk kapcsolatukról, egymáshoz fűződő jó és rossz élményeikről. TV + SztárokOrigoMarsi Anikó lesz a Tények műsorvezetője Gönczi Gábor melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160425-marsi-aniko-lesz-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-gonczi-gabor-mellett.htmlHét év után tér vissza a képernyőre Marsi Anikó, aki a TV2 hírigazgatója, Kökény-Szalai Vivien felkérésére mondott igent. TV + SztárokLiptai Claudia újabb nagy bejelentést tetthttp://www.life.hu/sztarok/20160425-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-ujabb-nagy-bejelentest-tett.htmlA műsorvezető a Nagy Duett színpadán mosolyogva közölt egy újabb nagyszerű hírt. TV + Sztárok--Így telnek Csobot Adél és Istenes Bence szülés előtti napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160420-csobot-adel-enekesno-megmutatta-hogyan-telnek-szules-elotti-napjai-es-hogyan-bujik-ossze-istenes.htmlAz énekesnő hamarosan életet ad első gyermekének, egy cuki fotóval pedig megmutatta, hogyan telnek a babavárás utolsó hetei. TV + Sztárok--Fésűs Nelly és Berki Krisztián is kiborult A Nagy Duett utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160421-fesus-nelly-szineszno-es-berki-krisztian-is-kiborult-a-tv2-nagy-duett-musora-utan.htmlKönnyeivel küzdött A Nagy Duett eredményhirdetése után Fésűs Nelly. Berkit pedig Szulák Andi és Kasza Tibi próbálta vigasztalni. TV + Sztárok--Farm Gábor milliókat költött szteroidokrahttp://www.life.hu/sztarok/20160425-farm-gabor-az-rtl-klub-farm-lakoja-milliokat-koltott-szteroidokra.htmlA Farm vadonatúj lakója - aki eddig milliókat költött szteroidokra - most jobb híján a malactápot dézsmálja, amit táplálékkiegészítőként használ. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.