Súlyos drogfüggőség, depresszió és vetélések - többek között ezekről beszélt Whitney Houston tavaly elhunyt lányának párja.

Könnyek között beszélt Nick Gordon a Daily Mailnek adott interjújában egykori szerelméről, Bobbi Kristina Brownról, akit tavaly eszméletlen állapotban találtak meg georgiai otthonuk fürdőkádjában.

Forrás: AFP/Frazer Harrison

A 26 éves Gordon, akit korábban többször meggyanúsítottak azzal, hogy köze volt Whitney Houston lányának halálához, elmondta: Bobbi Kristina, vagy ahogy ő becézte, Krissy egyszer már próbálkozott azzal, hogy önkezével végez magával, akkor azonban sikerült megakadályozni a tragédiát. Másodikra azonban már nem tudta. 

Nem tudtam megvédeni őt úgy, ahogyan kötelességem lett volna - még hogyha saját magától is kellett volna. Gordon megerősítette, hogy Bobbi Kristina Brown hozzá és barátaihoz hasonlóan drogfüggőséggel küzdött, és bár többször elhatározták, hogy abbahagyják, nem sikerült nekik. Tiszták akartunk lenni, megállapodni, összeházasodni és családot alapítani - magyarázta Gordon, aki szerint Bobbi Kristina Brown kétszer vetélt el kapcsolatuk alatt, ami nagyon megviselte a fiatal lányt. A fiatal férfi elismerte, hogy a tragédia napján összevesztek, mert Bobbi Kristina féltékeny volt rá, de tagadta, hogy miatta halt volna meg Whitney Houston lánya. Berohantam a szobába, és akkor megláttam, hogy a földön fekszik. Nagyon nyomasztó volt. Letérdeltem, és megpróbáltam újraéleszteni. Volt egy pillanat, amikor azt hittem, sikerült, amikor egy kis vizet köpött fel, és azt hittem, most felébred, de ez soha nem történt meg. Bobbi Kristina Brown tavaly júliusban halt meg. Mivel a lány halálának oka továbbra is "meghatározatlan," Nick Gordonra még újabb bírósági tárgyalások várnak.