Brutális gyilkosság Óbudán: szeméttárolóban találtak rá a holttestre

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
elfogás gyilkosság halál szeméttároló holttest elrejtés gyanúsított verekedés rendőrség Óbuda emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség csütörtök délután elfogta a 45 éves férfit, aki a gyanú szerint agyonverte ismerősét, testét pedig egy szeméttárolóban rejtette el.

Eljárást indítottak az ellen a 45 éves román férfi ellen, aki a rendőrség megalapozott gyanúja szerint brutálisan agyonverte ismerősét, testét pedig egy óbudai szeméttárolóba rejtette el - írja a police.hu.

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak egy ház udvarán Budapesten, a III. kerületi Ürömhegyi úton, ahol szemeteskukába rejtett holttestet találtak. Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

A külföldi állampolgár április 25-én találkozott a férfival, akivel veszekedni, majd verekedni kezdtek. A gyanúsított olyan súlyosan bántalmazta áldozatát, hogy a helyszínén életét veszítette. A 45 éves férfit csütörtökön kora délután fogták el, elszámoltatása jelenleg is zajlik.

Új dallal vágott vissza a sajtónak Ákoshttp://www.life.hu/news/20160427-akos-enekes-uj-dalaban-visszavag-a-sajtonak-a-korabbi-noi-principumrol-ertekezo-interjuja-miatt.htmlDemjén Ferenc is közreműködik a magyar énekes legújabb számában, amely a véleménysajtónak címezve, szöveges videóklippel jelent meg a napokban. NewsFotó: Bielik István - OrigoMadeleine-ügy: betörők rabolták el a 9 éve eltűnt kislánythttp://www.life.hu/news/20160428-madeleine-mccann-eltunt-kislanyt-betorok-rabolhattak-el-egy-uj-feltetelezes-szerint.htmlÚj fordulatot vehet a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann ügye: a legújabb hírek szerint a kislány felébredt és megzavarta azokat a bűnözőket, akik betörtek a szülei nyaralójába. NewsOrigoGyászol Kid Rock: holtan találták az asszisztenséthttp://www.life.hu/news/20160426-kid-rock-enekes-asszisztense-michael-sacha-meghalt-autobalesetben.htmlA 30 éves Michael Sacha a rendőrség megállapítása szerint balesetben vesztette életét. News--5 dolog, amit nem tudtál II. Erzsébet brit királynőrőlhttp://www.life.hu/news/20160421-ii-erzsebet-brit-kiralynorol-5-dolog-amit-nem-tudtal-rola.htmlMa ünnepli 90. születésnapját a brit történelem leghosszabb ideje uralkodó koronása, II. Erzsébet királynő. Míg az Egyesült Királyságban ünnepségek sorozatával köszöntik majd az uralkodónőt, addig a Life.hu ez alkalomból összegyűjtött 5 kevésbé ismert tényt, amelyet valószínűleg nem tudtál a több mint 63 éve regnáló királynőről. News--Meghalt Szipál Márton, a hollywoodi sztárok kedvenc fotósahttp://www.life.hu/news/20160427-meghalt-szipal-marton-fotomuvesz-1.htmlÉletének 92. évében meghalt Szipál Márton fotóművész, a magyar fotográfia egyik legismertebb személyisége - tudatta a család és a művész baráti köre szerdán az MTI-vel. NewsOrigoHargitay András, az új úszókapitány: "Hosszú Katinka unikum"http://www.life.hu/news/20160421-hargitay-andras-az-uszovalogatott-szovetsegi-kapitanya-bekulne-hosszu-katinka-uszoval.htmlA Kiss Lászlót váltó szövetségi kapitány elmondása szerint hagyná, hogy az úszónő a saját útját járja, és szeretné, ha végre mindenki az úszásra koncentrálna ebben a sportágban. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.