A TV2, Drágám, add az életed! gameshow-ja sokkal több, mint a megszokott celebpárokat felvonultató műsorok. Itt valóban foggal-körömmel küzdenek a férfi szereplők.

A műsor első adásának sajtóvetítésén a két műsorvezetőt, Ábel Anitát és Majkát faggattuk arról, mi vár ránk május 2-ától hétköznap esténként.

Forrás: EVA/Eva

„Csináltam már egy-két műsort az elmúlt időszakban, és nagy kritikus vagyok, de

úgy gondolom, ennek a műsornak lelke van.  A párok férfi tagjait egy bizonyítási kényszert elé állítottuk, aminek meg kellett felelni, férfinak kellett lenni, és sokszor önmagukat kellett legyőzniük. Itt nem az történt, hogy eljöttek a párok, és lehaknizták a műsort, hanem itt keményen meg kellett küzdeni azért, hogy elismerést kapjanak a párjuktól, ki kellett vívniuk azt, hogy büszkék legyenek rájuk. Emellett pedig az is ad egy rangot a játéknak, hogy heti egymillió forintot lehet nyerni"  – kezdte Majka, akit arról kérdeztem, ő szerepelne-e egy ilyen műsorban?

„Simán vállalnám a kihívást! Leginkább a labdás feladatok tetszettek, remélem, Hajni azokra küldene, ha ő döntene a sorsomról" - mosolygott a műsorvezető, aki fáradtan érkezett, így adott volt a kérdés, hogy érzi magát. „Nagyon kemény hetek állnak mögöttem. Az április emberfeletti volt,  koncertek, forgatás, megszületett a második gyermekem, és közben elkaptam egy makacs vírust, és azzal is megküzdöttem. Hajni azonban remekül helytállt, és természetesen volt segítsége is, nem hagyom, hogy megzavarodjon, és mindent egyedül kelljen csinálnia" – magyarázta Majka.

Forrás: Nánási Pál

Ábel Anita a forgatás minden percét élvezte. „Úgy éltünk a forgatások alatt, mint egy család. Az volt a legnagyobb élmény, hogy

a régi házaspárok szemében újra láttuk a tüzet, elkezdtek máshogy tekinteni egymásra.  A forgatásokon sok időt töltöttek együtt, és játszottak, erre a hétköznapokban nincs idejük, végre más szerepben látták egymást" – mesélte Anita, aki, ha a férje beleegyezne, vállalkozna hasonló kihívásra.

„Sokat gondolkodtam közben, és eszembe jutott, hogy melyik feladatra küldeném a párom. Lehet, hogy vállalnánk a megmérettetést, de azt tudni kell, hogy a férjem civil, így az ő beleegyezésétől függene a szereplésünk. Esténként mindig elmeséltem neki a feladatokat, és volt, amire azt mondta, hogy simán vállalta volna" – mondta Anita.

Játékszabályok
A sztárpárok hölgytagjai Ábel Anitával ülnek egy asztalnál, és egy-egy feladat előtt arra licitálnak, hogy párjuk hány perc alatt tudja megoldani az adott kihívást. Aki nyeri a licitet, annak a párja küzd meg a feladattal. Egy hét után pedig az a páros nyeri meg az egymillió forintot, aki a legtöbb pontot gyűjtötte össze.