Kemény kihívás vár a magyar sztárpárokra

Forrás: EVA/Eva -
game show sztárpár TV2 kihívás Ábel Anita harc Majka házaspár Drágám, add az életed!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2, Drágám, add az életed! gameshow-ja sokkal több, mint a megszokott celebpárokat felvonultató műsorok. Itt valóban foggal-körömmel küzdenek a férfi szereplők.

A műsor első adásának sajtóvetítésén a két műsorvezetőt, Ábel Anitát és Majkát faggattuk arról, mi vár ránk május 2-ától hétköznap esténként.

Forrás: EVA/Eva

„Csináltam már egy-két műsort az elmúlt időszakban, és nagy kritikus vagyok, de

úgy gondolom, ennek a műsornak lelke van.


„Simán vállalnám a kihívást! Leginkább a labdás feladatok tetszettek, remélem, Hajni azokra küldene, ha ő döntene a sorsomról" - mosolygott a műsorvezető, aki fáradtan érkezett, így adott volt a kérdés, hogy érzi magát.

Az április emberfeletti volt,

Forrás: Nánási Pál

Ábel Anita a forgatás minden percét élvezte. „Úgy éltünk a forgatások alatt, mint egy család. Az volt a legnagyobb élmény, hogy

a régi házaspárok szemében újra láttuk a tüzet, elkezdtek máshogy tekinteni egymásra.


„Sokat gondolkodtam közben, és eszembe jutott, hogy melyik feladatra küldeném a párom. Lehet, hogy vállalnánk a megmérettetést, de azt tudni kell, hogy a férjem civil, így az ő beleegyezésétől függene a szereplésünk. Esténként mindig elmeséltem neki a feladatokat, és volt, amire azt mondta, hogy simán vállalta volna" – mondta Anita.

Játékszabályok

A sztárpárok hölgytagjai Ábel Anitával ülnek egy asztalnál, és egy-egy feladat előtt arra licitálnak, hogy párjuk hány perc alatt tudja megoldani az adott kihívást. Aki nyeri a licitet, annak a párja küzd meg a feladattal. Egy hét után pedig az a páros nyeri meg az egymillió forintot, aki a legtöbb pontot gyűjtötte össze.
Rubint, Sarka, Ungár? Íme a legdögösebb magyar milfekhttp://www.life.hu/sztarok/20160430-a-legdogosebb-magyar-milf-ek-rubint-reka-sarka-kata-ungar-aniko-szucs-judith.htmlKörbekukkantottunk a magyar sztárvilágban, és megtaláltuk, kik azok az egy- vagy többgyermekes szexi anyukák, akikkel bármelyik pasi szívesen eltöltene egy forró éjszakát. TV + Sztárok--Hosszú Katinka: „Anyu segített át a legnehezebb időszakon”http://www.life.hu/sztarok/20160429-hosszu-katinka-iron-lady-uszonovel-es-edesanyjaval-bakos-barbaraval-anyak-napja-alkalmabol.htmlAnyák napja alkalmából az Iron Lady édesanyjával, Bakos Barbarával beszélgettünk, arról, hogyan kell egy szülőnek úgy támogatnia gyermekét, hogy az ne azért bizonyítson, mert megfelelési kényszer hajtja. TV + Sztárok--Kiderült: Várkonyi Andrea marad a képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-varkonyi-andrea-a-tv2-tenyek-egykori-hiradosa-marad-a-csatorna-kepernyojen.htmlNemrég arról szóltak a hírek, hogy Várkonyi Andrea állítólag nagyon kiborult attól, hogy egy Facebook-bejegyzésből tudta meg, hogy távoznia kell a Tényekből, ahol Marsi Anikó váltja majd. A csatorna most tisztázta a helyzetet. TV + Sztárok--Gáspár Evelin: "Végre találtam egy olyan társat, akivel kiegészítjük egymást"http://www.life.hu/sztarok/20160427-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-showman-lanya-tarsa-lelt-a-diplomaert-dolgozik-es-a-jovot-tervezgeti.htmlGáspár Győző lánya párkapcsolatról, a médiához való viszonyáról és arról mesélt nekünk, milyen munkakörben tudná elképzelni magát pár év múlva. TV + Sztárok--Marsi Anikó: "Ha Kökény-Szalai Vivien nem lenne, én nem ülnék itt"http://www.life.hu/sztarok/20160426-marsi-aniko-a-tv2-hiradosa-kokeny-szalai-viviennek-koszonheti-hogy-igent-mondott-az-ajanlatra.htmlA Tények új műsorvezetője elmesélte, nagyon komplikált döntés volt igent mondania, hiszen hét éve nincs képernyőn, ráadásul családjával külföldön él, de Kökény-Szalai Vivien ajánlatát nem lehetett elutasítani. TV + Sztárok--Kőkemény győzelem: Farm Cintia erőből verte meg Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20160430-farm-cintia-kokemeny-parbajt-nyert-meg-farm-norbi-ellen.htmlCintia szombat este kiejtette a játékből Norbit egy nem annyira látványos, de komoly erőnlétet és akaraterőt igénylő párbajban.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.