A táncos, szexi bikinis csajok közé küldte Zolit, akinek az ölébe kapva kellett a csinos hölgyeket biztonságba helyeznie.

A TV2, Drágám add, az életed game showjában, Keleti Andi olyan feladat elé állított a férjét, hogy bikinis csajokkal kellett intim közelségbe kerülnie. Zolinak az volt a feladata,hogy 15 lányt ölében vagy karjába zárva árnyékba cipeljen. A feladatot nehezítette, hogy a lányok tetőtől talpig, csúszós napolajjal voltak bekenve. „Képzeld azt, hogy kígyók!" – bíztatta Andit Aranka, Kökény Attila felesége, amikor férjét a szexi kihívás elé állította.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Zoli a feladatot tökéletesen végrehajtotta, és simán teljesítette a játékot, így Andiék megnyerték a második párbajt. Sőt a hétfői műsorban a sztárpár győzött, hiszen Zoli az utolsó embert próbáló feladatban is tökéletesen teljesített. Amikor két fal között kézzel és lábbal kellett megtartania magát. Nekünk a szavunk is elállt, amikor azt láttuk, hogy Zoli, milyen keményen megküzdött, kíváncsiak lennénk ezt hány pasi tudta volna utána csinálni.