Keleti Andi férje legálisan csajozhatott

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
TV2 kihívás Keleti Andrea csajozás férj Drágám, add az életed!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncos, szexi bikinis csajok közé küldte Zolit, akinek az ölébe kapva kellett a csinos hölgyeket biztonságba helyeznie.

A TV2, Drágám add, az életed game showjában, Keleti Andi olyan feladat elé állított a férjét, hogy bikinis csajokkal kellett intim közelségbe kerülnie. Zolinak az volt a feladata,hogy 15 lányt ölében vagy karjába zárva árnyékba cipeljen. A feladatot nehezítette, hogy a lányok tetőtől talpig, csúszós napolajjal voltak bekenve.

„Képzeld azt, hogy kígyók!"

– bíztatta Andit Aranka, Kökény Attila felesége, amikor férjét a szexi kihívás elé állította.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Zoli a feladatot tökéletesen végrehajtotta, és simán teljesítette a játékot, így Andiék megnyerték a második párbajt. Sőt a hétfői műsorban a sztárpár győzött, hiszen Zoli az utolsó embert próbáló feladatban is tökéletesen teljesített. Amikor két fal között kézzel és lábbal kellett megtartania magát. Nekünk a szavunk is elállt, amikor azt láttuk, hogy Zoli, milyen keményen megküzdött, kíváncsiak lennénk ezt hány pasi tudta volna utána csinálni.

Rékasi Károly egy időre búcsút int a Barátok köztnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-rekasi-karolyt-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjat-teljes-gyogyulasaig-nem-lathatjuk-a-sorozatban.htmlA sorozat keménylegényét alakító színész karakterét, Rékasi egészségügyi állapotára hivatkozva egy ideig szüneteltetik. TV + Sztárok--Tetováltatott a 70 éves Helen Mirrenhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-helen-mirren-70-eves-szineszno-egy-ideiglenes-tetovalassal-tisztelgett-prince-elhunyt-enekes-elott.htmlA színésznő a Fehér Ház gálavacsoráján villantotta meg újdonsült szerzeményét. TV + Sztárok--Van az a pénz, amiért bevállalná Voksán Virág a meztelenkedésthttp://www.life.hu/sztarok/20160502-voksan-virag-playmate-nagyon-sok-penzert-vallalna-szereplest-a-meztelen-valosagshowban-az-adam.htmlA playmate meztelenül „szenvedett balesetet", Mészáros Dóra bugyi nélkül érzi magát szabadnak, Kovács Áron pedig száguldozott már egy szál semmiben a motorján. Elindult a VIASAT3 meztelen valóságshowja, a sztárok pedig arról vallanak, hogy ők vajon bevállalnák-e a meztelenséget a kamerák előtt. TV + Sztárok--Hatalmas bravúr! Klein Dávid csúcsra érthttp://www.life.hu/sztarok/20160502-klein-david-hegymaszo-felert-a-himalajaban-talalhato-annapuna-csucsara.htmlA magyar hegymászó oxigénpalack nélkül jutott fel a Himalájában található 8091 méter magas Annapurna csúcsára. Dávidnak ez a negyedig nyolcezres csúcsa és ő az első magyar hegymászó, aki meghódította az Annapurnát! TV + Sztárok--Kucsera Gáborban nők milliói csalódtak mosthttp://www.life.hu/sztarok/20160501-kucsera-gaborban-nok-millioi-csalodtak-most-a-nagy-duett-szinpadan.htmlMár a hét közepén, amikor megírtuk, hogy vasárnap bizony Kucsera Gábor vetkőzni fog, csajok ezrei, millió várták otthon, hogy odadobhassák a bugyit a tévéképernyőnek. Hát, az orgazmus elmaradt...TV + Sztárok--Lola és Markó Robi estek ki a Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160501-lola-es-marko-robert-parosa-tavozott-a-tv2-nagy-duett-musorabol-kiestek.htmlHiába adtak bele mindent, búcsúszniuk kellett a Nagy Duett élő showjától. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.