A meztelen társkereső show szereplőit faggattuk, és kiderült, volt, aki kalandvágyból, volt, aki azért jelentkezett, hogy végre láthasson ruha nélkül flangáló szexi fiatal lányokat.

Egy hete startolt a médiatörténelmet író, meztelen valóságshow a Viasat3-on, amelyben vállalkozó szellemű lányok és fiúk, megmutatva minden porcikájukat, keresik az igaz szerelmet egy gyönyörű lakatlan szigeten. A műsor első epizódjában Petra és Josie hamar egymásra találtak, és úgy tűnik, a szerelem ruhában, kamerák nélkül is működőképes.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

„A hazaérkezés után is jól alakult a kapcsolatunk, bár most tartunk abban a fázisban, hogy jobban megismerjük egymást" – kezdte az izmos és jóképű Josie, akitől kedvese, Petra vette át a szót.

A kaland miatt jelentkeztem, és persze az is szempont volt, hogy szerettem volna szép férfiakat látni. Az már csak hab a tortán, hogy ki is fogtam egyet, aminek nagyon örülök” – kuncogott Petra.

„Próbálkoztam ruhában is a párkereséssel, de nem nagyon jártam sikerrel, általában egyéjszakás kalandjaim voltak, mert a lányok azt nézik, mennyi pénze, milyen kocsija van egy fiúnak. Az Ádám keresi Évában ezek nem voltak fontosak, nem volt zsákbamacska, mindenki azt mutatta meg, mi az őszinte valóság” – lamentálgatott Josie, akiről a műsorban kiderült, hogy féltékeny típus, és ezt Petra is megerősítette.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

„Valóban nagyon féltékeny, de egyelőre jól kezelem a dolgot. Egyébként, amikor kiválasztott engem a három lány közül, nagyon izgultam, és ha nem engem visz magával, biztos, hogy nekimentem volna" – nevetett a fekete szépség. A pár egyébként azt is elárulta, csóknál, puszinál és ölelésnél nem mentek volna tovább, és pornóban sosem vállalnának szerepet.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Petra arról is mesélt, amikor kiválasztották, sokat hezitált, vállalja-e a társkeresésnek ezt a furcsa módját. „A családom miatt sokszor elbizonytalanodtam, és kétszer is visszamentem a gyártóhoz, mire aláírtam a szerződést. A magam részéről határozott voltam, de tekintettel kellett lennem a szüleimre, és ők egyszer azt mondták, írjam alá, aztán visszavonták az engedélyt. De látva a végeredményt, mindenki elégedett, mert semmi durva nem volt abban, amit mutattak a műsorban, teljesen vállalható volt” – magyarázta Petra.

A lábfetisiszta Sándor az idősebb korosztályt képviselte, és bár az első pőre pillanatban beleszeretett a hiperaktív Kloéba, a lány úgy szórta ki őt az Ádámok köréből, hogy csak úgy porzott az álomszép sziget fehér homokja.

Sándor és KloéForrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

„Kloé döntése összetörte a szívemet, lelkemet, nem is tudtam aludni, amikor kiestem a játékból. Első látásra szerelem volt. Van egy fotóm Kloéról, és azóta is kint van az éjjeliszekrényemen" – viccelődött az amorózó, aki konkrét céllal érkezett a szerelem szigetére. „Az motivált, hogy megismerjek fiatal lányokat, és lássam őket meztelenül. Nem tudom, a műsor után könnyebb lesz-e csajozni, de várom a rajongók hadát” – nevetett Sándor, akinek meg kellett, hogy jegyezzem, ruhában jobban néz ki.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

„A műsor alatt jó pár kiló felszaladt rám, a nyugalom, a gyönyörű környezet hizlal. Mikor hazajöttem, egyből leszaladt 5-6 kiló. Az Ádám keresi Évát forgatása életem legszebb kalandja volt, de szerintem ezzel mindenki így van. Százszor is visszamennék, és sosem jönnék haza!" – jelentette ki a macsó, aki azért bevallotta, őt feszélyezte a meztelenség. „Sokszor zavarban voltam, és ezért is tettem oda időnként a nemi szervemhez a kezemet, de egy idő után természetessé vált, és megszoktam".

Így zajlott a casting
A Life.hu azt is kiderítette, a szereplőket először ruhában nézték meg a műsor szerkesztői, de eljött az a pont, amikor le kellett dobniuk a textilt. Az első szempont a jelentkezők személyisége volt, amit feltérképeztek a válogatáson, aztán természetesen az is sokat dobott a latba, hogy mennyire viselkednek fesztelenül meztelenül a jelentkezők.