Mesés ételekkel varázsolja el követőit egy világutazó lány

Forrás: Instagram/girleatworld -
fotó utazás Instagram fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melissa Hie jelenleg 300 ezer követővel rendelkezik az Instagram-oldalán. Hogy miért ilyen magas ez a szám? A blogger sokat utazik, erről pedig be is számol a követőinek. 

A fiata lány 2009-ben kezdett el utazgatni: először Szingapúrba ment, majd Thaiföldet is bejárta. Pár évvel később az egyik európai körútja alkalmával lefotózott egy tál ételt, de kissé más szemszögből: a finom falatok mögött mindig egy híres építmény állt. Hát nem szuper?

Forrás: Instagram/girleatworld

Forrás: Instagram/girleatworld

Ne tedd el az esernyőt, még bárhol eleredhet az esőhttp://www.life.hu/news/20160504-az-idojaras-elorejelzes-szerint-zaporokra-es-zivatarokra-lehet-szamitani-szerdan.htmlAz előrejelzések szerint a következő napokban sem hagy alább az esőzés, a hét második felétől azonban már kissé szárazabb, melegebb időre számíthatunk. NewsThinkstockUnatkozott a munkahelyén, most 110 milliót követel http://www.life.hu/news/20160503-110-millio-forint-karteritest-kovetel-egy-francia-ferfi-a-volt-fonoketol.htmlA francia férfi 280 000 font, vagyis több mint 110 millió forint kártérítést követel a volt főnökétől, mert szerinte túl sokat kellett unatkoznia a munkahelyén. News--Nyílt levelet írtak a pécsi ápolónőkhttp://www.life.hu/news/20160503-a-pecsi-tudomanyegyetem-klinikajan-dolgozo-apolonok-nyilt-levele-megdobbento.htmlA Pécsi Tudományegyetem klinikájának intenzív osztályán dolgozó ápolónők megrázó nyílt levelet írtak a közösségi oldalukra. Szerintük sokan el sem tudják képzelni, hogy miken kell keresztülmenniük mindennap. NewsOrigoMagyar tollasozó sportszerűségén ámul a világhttp://www.life.hu/news/20160502-sarosi-laura-tollasozo-sportszeru-gesztusan-amul-a-vilag.htmlSárosi Laura könnyedén megnyerhette volna a csatát, de ő úgy döntött, inkább segít az ellenfelének. NewsOrigoVonat alá ugrott a gimnazista a szerenádozás után http://www.life.hu/news/20160503-vonat-ala-ugrott-szerenadozas-utan-a-tokaji-gimnazista-a-18-eves-o-janos.htmlSenki nem tudja, hogy mi állhatott a 18 éves focista fiú öngyilkossága mögött, aki a ballagást követő szerenádozás után vonat elé vetette magát. NewsOrigoMegvan Afrika szépe: ghánai lány nyerte a Miss Africa szépségversenythttp://www.life.hu/news/20160502-rebecca-asamoah-ghanai-lany-lett-miss-africa-az-elso-kontinentalis-szepsegversenyen.htmlA dentálhigiénikusként dolgozó 24 éves Rebecca Asamoah nyerte a Johannesburgban először megrendezett Miss Afrika kontinentális szépségversenyt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.