A műsorvezetőről kiderült, hogy néhány nappal ezelőtt lekapcsolták ittas vezetésért. A Nagy Duett című műsor után gurított le pár pohárral, hogy oldja a feszültséget, ezután ült autóba.

Hétfőn hajnalban igazoltatták Demcsák Zsuzsát a rendőrök, és kiderült, hogy ittasan vezetett. A TV2 műsorvezetője egy kisebb társasággal vezette le a feszültséget a Nagy Duett után, Zsuzsa pedig autóba ült a kisebb szórakozást követően.

Forrás: TV2

"Száz méterre voltam a lakásomtól, és onnan mentem volna haza, amikor megállítottak. Hibáztam, borzasztóan sajnálom“ - nyilatkozta az eset után Demcsák Zsuzsa, és azt is hozzátette, szerencsére nem vették el a jogosítványát, ami viszont többekben is kérdéseket ébresztett. Lévai Katalin is kiakadt. A celebekre nem vonatkozik a törvény? Demcsák Zsuzsa ittasan vezetett, elkapták, de nem vették el a jogosítványát? Mindenféle hírek keringenek, jó lenne tudni, mi történt valójában” - idézte a Blikk Lévai Katalin Facebook-oldalára írt szavait.

Forrás: TV2

A lap egy szakértőt is megkérdezett arról, hogyan lehetséges ez. Az ügyvéd szerint az ittas vezetés a rendőrök egyéni mérlegelési jogkörébe tartozik, csak olyan esetekben veszik el a jogosítványt, ha az illető nagyon részeg, vagy balesetet okozott.