Miért nem vették el Demcsák Zsuzsa jogosítványát?

Forrás: Tv2 -
ittas vezetés Demcsák Zsuzsa Lévai Katalin jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőről kiderült, hogy néhány nappal ezelőtt lekapcsolták ittas vezetésért. A Nagy Duett című műsor után gurított le pár pohárral, hogy oldja a feszültséget, ezután ült autóba.

Hétfőn hajnalban igazoltatták Demcsák Zsuzsát a rendőrök, és kiderült, hogy ittasan vezetett. A TV2 műsorvezetője egy kisebb társasággal vezette le a feszültséget a Nagy Duett után, Zsuzsa pedig autóba ült a kisebb szórakozást követően.

Forrás: TV2

"Száz méterre voltam a lakásomtól, és onnan mentem volna haza, amikor megállítottak. Hibáztam, borzasztóan sajnálom“ - nyilatkozta az eset után Demcsák Zsuzsa, és azt is hozzátette, szerencsére nem vették el a jogosítványát, ami viszont többekben is kérdéseket ébresztett. Lévai Katalin is kiakadt. A celebekre nem vonatkozik a törvény? Demcsák Zsuzsa ittasan vezetett, elkapták, de nem vették el a jogosítványát? Mindenféle hírek keringenek, jó lenne tudni, mi történt valójában” - idézte a Blikk Lévai Katalin Facebook-oldalára írt szavait.

Forrás: TV2

A lap egy szakértőt is megkérdezett arról, hogyan lehetséges ez. Az ügyvéd szerint az ittas vezetés a rendőrök egyéni mérlegelési jogkörébe tartozik, csak olyan esetekben veszik el a jogosítványt, ha az illető nagyon részeg, vagy balesetet okozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.