Két héttel a világhírű énekes halála után jelentkezett Prince állítólagos szerelemgyereke egy Los Angeles-i örökösöket felkutató cégnél.

A Heir Hunter nevű cég szerint az úriember abban kérte a segítségüket, hogy bizonyítsák vérszerinti rokonságát a nemrég elhunyt Prince-szel.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

A HIV-fertőzött és drogfüggőséggel küzdő világsztár állítólag a nyolcvanas években találkozott a férfi édesanyjával, és most Amerikai közép-nyugati részén él.

Értékeli a magánéletét. Addig nem akar megjelenni a törvényszék előtt, hogy elindítsa az örökösödési eljárást, amíg nem biztos az igazában - fogalmazott a Radar Online-nak a cég egyik munkatársa, John Hilbert, aki hozzátette, hogy a vizsgálat még az elején jár, és nagyjából 90-120 nap múlva tudnak majd biztosat mondani. Nagyon kedves, egyáltalán nem őrült. Egy olyan valaki, aki egyáltalán nem sztárőrült, nem akar híres lenni" - mondta el a cég másik munkatársa, Shar Mansukhani, aki további információkat nem árult el Prince lehetséges örököséről. Amennyiben sikerült bebizonyítani igazát, a férfi nagyjából 300 millió dollárnak megfelelő összeget fog örökölni a világsztár után.