Retteghet egész London: David és Victoria Beckham legidősebb fia vadiúj Mercedesen gyakorolja az autóvezetés fortélyait.

Sztárszülők gyerekének lenni kiváltságokkal és bizony milliókban mérhető előnyökkel jár. David és Victoria Beckham 17 éves nagyfia, Brooklyn éppen azon van, hogy letegye a jogosítványát, híres szülei pedig mindent megtesznek azért, hogy sikeresen vegye az akadályokat. És motiválják. Például a Mercedes A-osztály típusú modelljével.

Forrás: Instagram/David Beckham

Az elképesztő gyorsaságú és felszereltségű járgány és ifjú vezetője miatt pedig most egész London aggódhat: a Daily Mail rettegő újságírója cikkében kifejtette, hogy a brit 17 és 19 év közötti fiataljainak mindössze csak 1,5 %-a rendelkezik jogosítvánnyal, ennek ellenére a statisztikák szerint minden 9. halálos autóbalesetnek ők az okozói. Ami azért elég rossz arány. Persze reméljük, hogy Brooklyn ennél jóval felelősségteljesebb vezető lesz. A róla készült képeket itt nézheted meg. 

Felfelé tör a legújabb sztárcsemete-generáció
Ismét felcseperedett egy fantasztikus génállománnyal bíró és híres-neves felmenőkkel büszkélkedő sztárcsemete-generáció, akik gazdagok, szépek, és pontosan tudják, hol és hogyan kaparják ki maguknak azt a bizonyos gesztenyét. Jöjjenek a Schwarzenegger, Jagger és Baldwin leszármazottak: kattints ide!