Hoppá! Szexmániás és felnőttfilmes is érkezik a pucérkodó társkeresőbe

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke -
társkereső pucér meztelen Viasat3 szereplő Ádám keresi Évát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Labdarúgó, felnőttfilmes és szakácsnő érkezik a Csábítás partjára az Ádám keresi Évát hétfői adásában.

Újabb három bevállalós fiatal méretteti meg magát és testének minden porcikáját az egzotikus tengerparton. Máté a szexmániás, Petu a felnőttfimes és Niki, aki a gyors, ám kielégító szexet kedveli.

Máté (26)
Máté a 2. adás végén érkezett a szigetre. Az amatőr labdarúgó négy éve szingli: utolsó kapcsolata után azt érezte, hogy nem is tud kötődni senkihez. Mostanra azonban ez megváltozott és nagyon szeretne egy komoly társra találni. Máté a nőies, formás lányokat kedveli, a mediterrán típusú – barna haj, barna szem – csajok jönnek be neki. Az ideális társról úgy tartja, hogy legyen magabiztos, kommunikatív, őszinte de semmiképp prűd. Nehezen viseli az elutasítást, mindig tudni akarja az igazi okát.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Érdeklődő típusnak tartja magát, aki szeret más embereket megismerni. Utálja a nagyképűséget, a sznobságot, a lekezelő viselkedést, és a sunyi, kétszínű fazonokat.

Máténak nagyon fontos a szex: ha nem működik, akkor nincs kapcsolat sem. Elmondása szerint három-négy napot bír ki szex nélkül.


Petu (22)
"Ha a testem is szabad, a lelkem is szabad" – nincs mit takargatom, állítja a 22 éves Petu, aki a felnőttfilmezés világából érkezett a Csábítás partjára. Mint fogalmazott:

Nekem elég nehéz, hogy ne szexszel indítsam a kapcsolataimat"

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Petu három éve szingli. Szeret szabad lenni, mert nem szólnak bele az életébe, úgy osztja be az idejét, ahogy akarja. Megunta, hogy olyanokkal járt, akik nem is voltak hozzá valók, és már inkább egyedül van, minthogy beérje a kevesebbel. Az ideális férfi Petu szerint olyan, mint Jason Statham. Emellett az álompasi magas, szálkás és humoros és nyomulós, de tud úriemberként is viselkedni. Nem hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra, de abban igen, hogy élete szerelmét megtalálhatja a szigeten.

„Számomra teljesen természetes dolog a meztelenség" – állítja Petu, hozzátéve: egy kapcsolatban a szex nagyon fontos, ha nem megy, nem működik a kapcsolat sem.

Petu nem veti meg az extrém helyen szeretkezést,

és mivel imádja a természetet és a szexet, szerinte a legjobb nyáron az erdőben egymásnak esni.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Niki (22)

Niki Sátoraljaújhelyről érkezett, jelenleg szakácsként dolgozik. A szigeten szeretné megtalálni élete párját, aki nemcsak a szereleme, hanem a legjobb barátja is lesz. Az ideális férfi Niki szerint mosolygós, tetovált és romantikus. Niki az érettebb férfiakat kedveli, szerinte 30 felett már lenyugodtak a pasik, és ő erre bukik. Szeretne jó partner lenni, mint fogalmazott: „benne megvan minden, amit egy férfi kereshet".
Elégedett a külsejével, szerinte nagyon is tetszik a pasiknak, pár kiló plusszal együtt is.

A szex az ő életében is nagyon fontos: szereti, ha húzzák a haját, azt is, ha kényeztetik, de a gyors, kielégítő szexet is imádja.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Niki konkurenciaként kezeli a többi nőt, emiatt a lányok sem bírják őt, mert őszinte és szókimondó. Nem tartja magát pletykásnak, szereti megismerni az embereket, mielőtt véleményt alkotna róluk.

George Clooney és Julia Roberts sosem voltak még ilyen viccesek - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20160506-gwen-stefani-nem-is-olyan-uncsi-ha-george-clooney-val-es-julia-robertsszel-log.htmlVajon mi sül ki abból, ha Gwen Stefani, George Clooney és Julia Roberts egy remek humoristával, James Cordennel kerül egy autóba? Mutatjuk! TV + SztárokOrigoPéniszét mutogatta gyerekeknek az Ádám keresi Évát egyik játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20160506-peniszet-mutogatta-gyerekeknek-az-adam-keresi-evut-egyik-jatekosa.htmlKorábban is meztelenkedett már nyilvánosan a pucér társkereső egyik játékosa. TV + Sztárok--Tóth Gabi elég erotikusan vonaglik új videóklipjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160505-toth-gabi-enekesno-erotikusan-vonaglik-uj-videoklipjeben.htmlAz énekesnő testét csupán egy áttetsző lebernyeg borítja, miközben ömlik rá a víz - kell ennél dögösebb látvány? TV + Sztárok--Kukkants be Gáspár Győző nem mindennapi garázsába - Micsoda verda!http://www.life.hu/sztarok/20160506-gaspar-gyozo-showman-megmutatta-nem-mindennapi-garazsat-ahol-luxus-autoja-pihen.htmlA showman-nek hatalmas helyiségben pihen luxusverdája - másnak az egész lakása ekkora. TV + Sztárok--Eljárást indítanak Demcsák Zsuzsa ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160505-eljarast-inditanak-demcsak-zsuzsa-ellen-ittas-vezetes-miatt.htmlAz ittas vezetésen kapott műsorvezetőt hétfőn hajnalban kapcsolták le a rendőrök. Nem vették el a jogosítványát, de eljárást indítanak ellene. TV + SztárokOrigoFelismerhetetlen lett Eddie Redmayne - Így még sosem láthattad a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20160505-eddie-redmayne-szinesz-felismerhetetlen-lett-a-brit-vogue-magazinban.htmlAz Oscar-díjas világsztár is helyet kapott a brit Vogue magazin 100 év divatját összefoglaló számában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.