Labdarúgó, felnőttfilmes és szakácsnő érkezik a Csábítás partjára az Ádám keresi Évát hétfői adásában.

Újabb három bevállalós fiatal méretteti meg magát és testének minden porcikáját az egzotikus tengerparton. Máté a szexmániás, Petu a felnőttfimes és Niki, aki a gyors, ám kielégító szexet kedveli. 

Máté (26)
Máté a 2. adás végén érkezett a szigetre. Az amatőr labdarúgó négy éve szingli: utolsó kapcsolata után azt érezte, hogy nem is tud kötődni senkihez. Mostanra azonban ez megváltozott és nagyon szeretne egy komoly társra találni. Máté a nőies, formás lányokat kedveli, a mediterrán típusú – barna haj, barna szem – csajok jönnek be neki. Az ideális társról úgy tartja, hogy legyen magabiztos, kommunikatív, őszinte de semmiképp prűd. Nehezen viseli az elutasítást, mindig tudni akarja az igazi okát.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Érdeklődő típusnak tartja magát, aki szeret más embereket megismerni. Utálja a nagyképűséget, a sznobságot, a lekezelő viselkedést, és a sunyi, kétszínű fazonokat.

Máténak nagyon fontos a szex: ha nem működik, akkor nincs kapcsolat sem. Elmondása szerint három-négy napot bír ki szex nélkül.

Petu (22)
"Ha a testem is szabad, a lelkem is szabad" – nincs mit takargatom, állítja a 22 éves Petu, aki a felnőttfilmezés világából érkezett a Csábítás partjára. Mint fogalmazott: Nekem elég nehéz, hogy ne szexszel indítsam a kapcsolataimat"de ugyanakkor nehéz számára a párválasztás, mert szerinte nem veszik elég komolyan.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Petu három éve szingli. Szeret szabad lenni, mert nem szólnak bele az életébe, úgy osztja be az idejét, ahogy akarja. Megunta, hogy olyanokkal járt, akik nem is voltak hozzá valók, és már inkább egyedül van, minthogy beérje a kevesebbel. Az ideális férfi Petu szerint olyan, mint Jason Statham. Emellett az álompasi magas, szálkás és humoros és nyomulós, de tud úriemberként is viselkedni. Nem hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra, de abban igen, hogy élete szerelmét megtalálhatja a szigeten.

„Számomra teljesen természetes dolog a meztelenség" – állítja Petu, hozzátéve: egy kapcsolatban a szex nagyon fontos, ha nem megy, nem működik a kapcsolat sem. Petu nem veti meg az extrém helyen szeretkezést, és mivel imádja a természetet és a szexet, szerinte a legjobb nyáron az erdőben egymásnak esni.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Niki (22)

Niki Sátoraljaújhelyről érkezett, jelenleg szakácsként dolgozik. A szigeten szeretné megtalálni élete párját, aki nemcsak a szereleme, hanem a legjobb barátja is lesz. Az ideális férfi Niki szerint mosolygós, tetovált és romantikus. Niki az érettebb férfiakat kedveli, szerinte 30 felett már lenyugodtak a pasik, és ő erre bukik. Szeretne jó partner lenni, mint fogalmazott: „benne megvan minden, amit egy férfi kereshet".
Elégedett a külsejével, szerinte nagyon is tetszik a pasiknak, pár kiló plusszal együtt is. A szex az ő életében is nagyon fontos: szereti, ha húzzák a haját, azt is, ha kényeztetik, de a gyors, kielégítő szexet is imádja.

Forrás: Viasat / Szoke Richard/Richard Szoke/Richard Szoke

Niki konkurenciaként kezeli a többi nőt, emiatt a lányok sem bírják őt, mert őszinte és szókimondó. Nem tartja magát pletykásnak, szereti megismerni az embereket, mielőtt véleményt alkotna róluk.