A BBC riportere élő adásban akadályozta meg a katasztrófát

riporter katasztrófa BBC csőtörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem egy szörnyű katasztrófa áldozata lett a BBC egyik élő műsora, mivel a riportalany, egy hatéves gyermek már közel volt ahhoz, hogy a beszélgetés közepette becsurrantson.

A BBC hőse lett egy riporter, Victoria Derbyshire, aki hatéves gyerekekkel beszélgetett a stúdióban, amikor észrevette, hogy egyikük egyre inkább fészkelődik. A nő persze anyaként kiszúrta, hogy mi a probléma, de mivel élő adásról volt szó,

nem akarta megszakítani a műsort.

Ám Ms. Derbyshire-t ezt egy idő után nem érdekelte, így kivitte a kisfiút pisilni, mielőtt csúnya véget ért volna a történet.

Adele keményen megmondta a véleményét Beyoncérólhttp://www.life.hu/news/20160509-adele-kemenyen-megmondta-a-velemenyet-beyoncerol.htmlAz eddig sem volt titok, hogy Adele bátran megmondja a véleményét, ráadásul úgy, hogy nem igazán érdekli, hogy kinek, vagy épp kiről. Így volt ez a napokban is, amikor az énekesnő megszakította koncertjét, és Beyoncéról vallott... NewsOrigo200 millióan kíváncsiak az Eurovíziós Dalfesztiválrahttp://www.life.hu/news/20160509-200-millioan-kivancsiak-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlA nemzeti zsűri már hétfőn este, a keddi első elődöntő főpróbáján pontozza az előadókat, ezzel kezdődik a 61. Eurovíziós Dalfesztivál Stockholmban. Az biztos, hogy az esemény rengeteg embert vonz, ugyanis évente mintegy 200 millióan kísérik figyelemmel. News--A troll Csipkerózsika-sztori: Miközben a lány aludt, párja levágta a hajáthttp://www.life.hu/news/20160505-a-troll-csipkerozsika-sztori-mikozben-a-lany-aludt-parja-levagta-a-hajat.htmlElég durva "poén" áldozata lett az a 22 éves lány, akit barátja viccelt meg, mégpedig úgy, hogy levágta a lány haját. A barátnő persze mit sem sejtve aludt, és kis híján sokkot kapott, amikor felébredt. NewsThinkstockIlyen szexi jótékonysági kampányt még nem láttálhttp://www.life.hu/news/20160506-ilyen-szexi-jotekonysagi-kampanyt-meg-nem-lattal-dogos-pasik-alltak-egy-jo-cel-melle.htmlMire képes négy szuperpasi egy remek cél érdekében? A szexi férfiak a menhelyeken lévő kutyusok örökbefogadása mellett kampányolnak, ráadásul nem is akárhogyan! NewsOrigoHivatalosan is tananyag lesz a futballhttp://www.life.hu/news/20160505-hivatalosan-is-tananyag-lesz-a-futball.htmlAz általános- és középiskolák tantervébe is bekerülhet a labdarúgás oktatása - derül ki a kerettantervekről szóló rendelet módosításának a Kormany.hu-ra felkerült tervezetéből. NewsThinkstockSokkoló! Kinyomták a Chelsea sztárfocistájának a szemét http://www.life.hu/news/20160503-kinyomtak-a-chelsea-sztarfocistajanak-a-szemet.htmlHétfő este botránytól volt hangos az angol labdarúgó-bajnokság 36. fordulójának záró mérkőzése, ugyanis a Chelsea–Tottenham-találkozó – amely 2-2-es döntetlennel ért véget – verekedésbe fulladt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.