Coco Austin melleinél csak a pocakja nagyobb

meztelen terhes Coco Austin Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Coco Austint főleg a meztelenkedős képei tették ismertté, és ezen újdonsült anyaként sem kíván változtatni. Anyák Napja alkalmából például egy elég merész kismama fotóval kedveskedett rajongóinak.

Ice T. neje, aki glammodell, színésznő és reality-sztár, a kislánya, Chanel születése után máris belekezdett az alakformálásba, és ahogy a szexi képe is mutatja,

ennek meg is lett az eredménye.

Forrás: Coco / Instagram

Coco azonban a legutóbbi Instagram-fotójával bebizonyította, hogy kismamaként is remekül festett, és a nagy pocakja ellenére sem volt kevésbé szégyenlős.

Kiss Tibi: "Voltam nincstelen hajléktalan is!"http://www.life.hu/sztarok/20160429-kiss-tibi-elmeselte-hogy-hogyan-valtozott-meg-az-elete-miota-csaladapa-lett.htmlHuszonöt éves a Quimby, ez a tény pedig akarva-akaratlanul nosztalgiázásra csábít, ahogy történt ez a zenekar frontemberével is. Kiss Tibi a Best magazinnak mesélt az utóbbi negyed évszázad mélységeiről és magasságairól. TV + Sztárok--Rakonczai Imre új lemezzel rukkolt előhttp://www.life.hu/sztarok/20160506-rakonczai-imre-uj-lemezzel-rukkolt-elo.htmlElkaptuk Rakoncai Imrét egy pár kérdés erejéig. A zenész elárulta, hogy nemsokára megjelenik a harmadik nagylemeze, amely számtalan meglepetést tartogat. TV + SztárokOrigoSerena Williamsnek sem tetszett, hogy a photoshop áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160502-serena-williamsnek-nem-tetszett-hogy-a-people-magazin-szetretusalta.htmlA neves People magazin Serena Williamst választotta a legszebb nőnek, ezért egy agyonmanipulált képpel ki is rakták a címlapra. Innen és onnan is lefaragtak róla egy, két, vagy több kilót, és bár Serena először örült az eredménynek, később megmutatta a valóságot is. TV + SztárokAFPLekövérezték a Trónok harca színésznőjét, mégis ő lett a világ legszebb nőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160429-a-tronok-harca-szinesznoje-a-vilag-legszebb-noi-kozott-van.htmlA Trónok harca sorozat gyönyörű Daenerys Targaryenjét, Emilia Clarke-ot számtalan elutasítás érte a súlya miatt, ennek ellenére tavaly mégis őt választották a világ legszebb nőjének. TV + Sztárok--A People magazin legszebb nője Serena Williams lett - Szét is retusálták a címlaponhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-a-people-magazin-legszebb-noje-serena-williams-lett-ennek-oromere-szetphotoshoppoltak-a-cimlapon.htmlA neves People magazin Serena Williamst választotta a legszebb nőnek, aztán egy agyonmanipulált képpel ki is rakták a címlapra. Innen és onnan is lefaragtak róla egy, két, vagy több kilót, és az eredmény elég természetellenesre sikerült. A rajongók pedig kiakadtak. TV + SztárokAFPHajdú Péter őszintén beszélt az új műsorárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160420-hajdu-peter-oszinten-beszelt-az-uj-musorarol.htmlVilágsztárok, sok százmilliós költségvetés - így harangozták be Hajdú Péter nemsokára induló műsorát, a Showtime-ot. Velős kérdésekkel bombáztuk a műsorvezetőt, aki őszintén mesélt a terveiről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.