Kismenők Ábel Anita könnyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szem nem maradt szárazon a Kismenők egyik versenyzőjének produkciója után. Zita csodálatos előadását talán csak a férfiak úszták meg könnyek nélkül.

Sem Ördög Nóra, sem Ábel Anita, sem Lajtai Kati nem bírta ki sírás nélkül. Qian Zita, a Kismenők ötéves versenyzője mindenkit ámulatba ejtett és megérintett az előadásával. “Zita annyira szeretlek, nem tudok mást mondani, én nagyon örülök, hogy itt vagy! Gyönyörű volt” - mondta könnyeivel küszködve Ábel Anita, de a többi zsűri is csak áradozni tudott a produkcióról.

Berki Krisztián combos transzvesztita showt tolt a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-berki-krisztian-fesus-nellyvel-combos-transzvesztita-showt-tolt-a-nagy-duettben.htmlA macsóért, aki egy hét alatt hízott 14 kilót, az egész produkció alatt drukkoltunk, hogy el ne vágódjon, hiszen forrónadrágban és arany felsőben próbált görkorcsolyázni. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa szado-mazo csizmában szexiskedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160508-demcsak-zsuzsa-szado-mazo-csizmaban-szexiskedett-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA műsorvezető, akit a múlt héten ittas vezetésért kapcsoltak le a rendőrök, a Nagy Duett színpadán rettentő hamisan énekelt, de dögös divatbemutatója azért elvitte a produkciót. TV + Sztárok--Kulcsár Edinának érdemes volt ennyit gyúrnia popsirahttp://www.life.hu/sztarok/20160508-kulcsar-edina-ferfivadito-dominava-valtozott-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA szépségkirálynő, aki legutóbb megmutatta, mennyit formálódott a popója az elmúlt hetekben, rockénekessé avanzsált, és szinte rá sem ismertünk a Nagy Duett vasárnapi adásában. TV + Sztárok--Így vadította Rubint Réka a válófélben lévő Pintér Tibithttp://www.life.hu/sztarok/20160508-rubint-reka-uj-hodolora-talalt-a-nagy-duett-szinpadan.htmlPintér Tibi, aki mint ismeretes, 14 év után válik, mindent bevetett, hogy a Nagy Duett színpadán elcsábítsa a dögös, miniben csajoskodó fitnesznagyasszonyt. TV + Sztárok--Schobert Norbi verekedésbe keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20160508-schobert-norbi-verekedesbe-keveredett-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA fitneszguru a Nagy Duett színpadán mindenkinek jól ellátta a baját. TV + Sztárok--Keleti Andi brutál dekoltázst villantott a Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-keleti-andi-brutal-dekoltazst-villantott-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA táncosnő a Nagy Duettben hamisítatlan retroszerelésben is bombanő volt, le sem tudtuk venni a szemünket kivágott felsőjéről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.