Kiszivárgott Michael Schumacher szerződése

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba -
Forma-1 Michael Schumacher kiszivárgás reklámszerződés autóversenyző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Redditen tették közzé a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta 1993-ban készült reklámszerződését.

A legtöbb szerződéshez hasonlóan az F1-ben is komolyan ügyelnek a különböző írásos megállapodások tartalmának eltitkolására, ezért igen ritka, hogy azok részletei is napvilágot látnak - írja a GP Hírek.

Forrás: AFP/Yasuyoshi Chiba

A kiszivárogtatott dokumentumok 1993. április 1-jei keltezésűek, és a Ford Motor Company, valamint Schumacher promóciós együttműködéséről szólnak. Tartalmát tekintve egy egyszerű megállapodás, amelyben Schumacher kizárólagos jogosultságot ad a Ford számára, hogy személyét, beleértve a szavait, a vele kapcsolatos szimbólumokat, fotókat és grafikákat is felhasználják személyautók népszerűsítésére a megadott időintervallumon belül.

Továbbá felhatalmazta Schumacher exmenedzserét, Willi Webert, hogy a Forma-1-es pilóta nevében eljárjon. A szerződés lehetővé tette a Ford számára az Escort Convertible (kabrió) modellből egy „Michael Schumacher-kiadás” reklámozását és népszerűsítését. A dokumentumokról bővebben az Origo GP Hírek oldalán olvashatsz ide kattintva.

2013. december 29-én rázta meg a világot a hír, miszerint Michael Schumacher síbalesetet szenvedett a francia Alpokban. A Forma-1-es autóversenyző állapotáról szóló információkat azóta az egész világ tűkön ülve várja, Schumacher családja és menedzsere, Sabine Kehm azonban a mai napig gondosan ügyel arra, hogy minél kevesebb információ szivárogjon ki a pilóta lábadozásáról. Erről bővebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.