Tanulj Hosszú Katinkától! Ennek köszönheti az úszónő optimizmusát

úszás Facebook Hosszú Katinka sport mosolygás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ötszörös világbajnok úszó és olimpikon újabb idézettel és egy vidám fotóval köszönt be rajongóinak Facebook oldalán.

Hosszú Katinka sikerei önmagát igazolják, a világbajnok úszónő és olimpikon pedig egy ideje már közösségi oldalán igyekszik motiválni rajongóit idézeteivel. Ezúttal vidámságra és optimizmusra buzdította követőit az alábbi idézettel és fotóval:

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Mosolyogj és egyszer eljön a nap, amikor az élet belefárad, hogy megpróbáljon felbosszantani!

Szexbombából csontkollekció: így soványodott le az évek alatt Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20160506-angelina-jolie-szineszno-igy-lett-evrol-evre-egyre-sovanyabb.htmlFérfiak milliói gondoltak rá vágyakozva, és nők milliói csodálták irigykedve Angelina Jolie szépségét, aki nem mindennapi kisugárzásával és külsejével bárkit magába tudott bolondítani. Sajnos a fogyása nem tett jót a színésznőnek: Angelina Jolie ma már csak árnyéka annak a nőnek, aki lecsapta Brad Pittet Jennifer Aniston kezéről. TV + SztárokOrigoNyílt levélben üzent Benkó Sándor fia a hagyatékon marakodó zenekar tagjainakhttp://www.life.hu/sztarok/20160510-benko-sandor-zenesz-fia-uzent-a-hagyatekon-marakodo-zenekar-tajgainak.htmlA zenész fia szerint a Benkó Dixieland Band tagjai kegyeletsértően viselkedtek, amit nem tudott szó nélkül hagyni. TV + Sztárok--5 dolog, amit nem tudtál a szülinapos George Clooneyrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160506-george-clooney-szineszrol-5-dolog-amit-nem-tudtal.htmlSzinte hihetetlen, hogy telik az idő: május 6-án ünnepli 55. születésnapját minden idők egyik legnagyobb sármőre, George Clooney, aki a mai napig nők millióinak szívét dobogtatja meg elképesztő kisugárzásával - és persze színészi tehetségével. A Life.hu ez alkalomból összegyűjtötte azt az 5 tényt, amelyet valószínűleg még nem tudtál a hollywoodi sztárról. TV + Sztárok--Felismerhetetlen lett Eddie Redmayne - Így még sosem láthattad a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20160505-eddie-redmayne-szinesz-felismerhetetlen-lett-a-brit-vogue-magazinban.htmlAz Oscar-díjas világsztár is helyet kapott a brit Vogue magazin 100 év divatját összefoglaló számában. TV + Sztárok--Élő adásban fog vetkőzni Kucsera Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20160430-kucsera-gabor-sportolo-vetkozni-fog-a-nagy-duett-showmusorban.htmlForró pillanatokra számíthatnak a nézők a Nagy Duett párosától, Dér Henitől és Kucsera Gábortól. TV + SztárokOrigoÚjabb titkok derültek ki Prince-rőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-prince-elhunyt-enekes-sokat-betegeskedett-halala-elott-szemelyi-szakacsa-szerint.htmlA váratlanul elhunyt világsztár személyi szakácsa szerint a halála előtti időszakban sokat volt beteg, és sokat panaszkodott torokfájásra és gyomorproblémákra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.