Józan László: "Hosszú évekig komplexusokkal küzdöttem"

Forrás: Instagaram/Józan László -
fogyás Józan László testképzavar komplexus Barátok közt hízás izmok edzés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos és tökéletes kockahassal rendelkező színészről kevesen gondolnák, hogy egész gyermekkorát beárnyékolta a tesképzavara.

A Barátok közt legjobb pasijának, Józan Lászlónak sok évi kemény munkába telt, hogy csorgó nyállal legeltethessük rajta a szemünket. Egészen pontosan a tökéletes izomzattal rendelkező testén - írja a Story.

Forrás: Instagaram/Józan László

"Az általános iskola végére már 189 centi magas voltam és alig 50 kiló, amolyan nyakigláb kamasz. A testnevelésórától szabályosan rettegtem, és ugyanúgy voltam a strandon is. Egyszóval gátlásos és komplexusos gyerekként nőttem fel" – mesélte Laci, aki miután megkapta Maugli szerepét, kőkemény edzésbe kezdett és mára ő az egyik legjobb testű magyar színész.

Interjú Józan Lászlóval

„Van, aki a meleg szerepekkel azonosít. Volt olyan, hogy éjszaka utánam kiabáltak az utcán, hogy ott megy a meleg fiú" – mesélte a Life.hu-nak Laci.
Farm Brigi elárulta barátjára tenné a kiválasztáson a jelethttp://www.life.hu/sztarok/20160511-farm-brigi-az-rtl-klub-farma-adasaban-elarulta-baratjara-gaborra-tenne-a-kivalasztason-a-jelet.htmlBrigi csalódik Gáborban, mert elvárná tőle, hogy mindenkinek a szemébe mondja, amit a háta mögött gondol róla. TV + Sztárok--Hoppá! Kiderült, mi volt Berki Krisztián eredeti foglalkozásahttp://www.life.hu/sztarok/20160511-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-valaha-pincerkent-is-dolgozott.htmlA macsó valaha két kezével kereste a kenyerét, és mint mindenben, abban is remekelt. TV + Sztárok--Freddie és Justin Timberlake egy színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20160511-freddie-az-eurovizios-dalfesztival-magyar-dontose-justin-timberlakel-allhat-egy-szinpadon.htmlFreddie az első elődöntőben a negyedik előadóként lépett színpadra Pioneer című dalával a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon. Mivel a magyar énekes döntőbe jutott, így egy igazi világsztárral is találkozhat. TV + Sztárok--Külföldön is imádják Freddie-t! Mindenkit maga mögött hagyott a magyar énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20160512-freddie-az-eurovizios-dalfesztival-magyar-dontose-a-nemetek-kedvence-egy-online-szavazas-szerint.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyzője nyerte a német NDR televízió online szavazását az első elődöntőben nyújtott teljesítménye alapján. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoPéter Szabó Szilvia a terhességről: “Még nem szerettem volna egy egész ország tudtára hozni”http://www.life.hu/sztarok/20160512-peter-szabo-szilvia-facebook-oldalan-erositette-meg-terhessege-hiret-es-elmondta-meg-nem-szerette.htmlVegyes érzelmek kavarognak a gyönyörű énekesnőben, ugyanis akarata és megkérdezése nélkül terjedt el terhességének híre. Hiába jelent ez óriási örömöt, csalódott is Szilvi. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu"Csobot Adél most eltűnhetett..."http://www.life.hu/sztarok/20160511-a-life-bulvarrapjeben-csobot-adel-baby-gabi-istenes-bence-vujity-tvrtko-zelinka-ildiko.htmlHegyi Roli, a Life.hu rappere ezen a héten sem kíméli a celebeket. Rímbe foglalva elárulja, mi történt mostanában a hírességekkel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.