Szepesi Niki szerint gyakran fenyítették az úszósportban a gyerekeket

úszónő Kiss László Szepesi Nikolett sportoló szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kiss László-botrány kapcsán egyre több hír lát napvilágot a múltban történt bántalmazásokkal kapcsolatban. Most egy újabb magyar úszó szólalt meg az ügyben. 

Szepesi Niki botránykönyvet írt az úszósportban uralkodó viszonyokról. Elmondása alapján az erőszak egy más fajtája, a lelki és testi fenyítés is sokszor megjelenik a gyerek sportolók életében. Niki szerint ebben a sportágban sokszor fenyítették a gyerekeket, emellett több szexuális zaklatást is el kellett viselniük.

Van, aki szerint az Instagram új logója egy mellbimbóra hasonlíthttp://www.life.hu/news/20160512-az-egesz-net-haborog-az-instagram-uj-logoja-miatt.htmlTegnap este érkezett meg az Intsagram legújabb verziója, ám sokaknál kiverte a biztosítékot az új design... News--Meneszthetik a farkast kilövő állatkertigazgatóthttp://www.life.hu/news/20160512-majus-vegen-tavozhat-a-pecsi-allatkert-igazgatoja-aki-kilott-egy-farkast.htmlMár a hónap végén meneszthetik a Pécsi Állatkert igazgatóját, aki tavaly kilőtt egy szökött farkast. News--Egy ilyen fényűző esküvőn ki más lehetne a sztárvendég, mint Enrique Iglesias?http://www.life.hu/news/20160511-enrique-iglesias-is-fellepett-a-fenyuzo-indiai-eskuvon.htmlKöztudott, hogy az indiai esküvők kihagyhatatlanok, nemcsak a ruhák, az élénk színek, vagy az illatos és fűszeres ételek miatt, hanem azért is, mert a szemünk előtt elevenednek meg a különböző tradíciók. A most bemutatott esküvőre pedig mindez többszörösen is igaz, ráadásul a sztárvendég nem más volt, mint Enrique Iglesias. NewsOrigoTeljesült a végtagok nélküli kisfiú álma: kedvenc focicsapatával lépett pályárahttp://www.life.hu/news/20160511-teljesult-a-vegtagok-nelkuli-kisfiu-alma-amikor-a-kedvenc-focicsapataval-lepett-palyara.htmlIgazán megható dolog történt az angol Tottenham egyik focimeccsének szünetében, hiszen a csapat teljesítette a végtagok nélküli kisfiú legnagyobb álmát, így a játékosokkal együtt vonulhatott ki a nézők elé. NewsThinkstockEmma Watson is érintett a világméretű offshore-botránybanhttp://www.life.hu/news/20160511-emma-watson-szineszno-erintett-a-vilagmeretu-offshore-botranyban-a-panama-papirok-szerint.htmlA napokban újabb adatok kerültek nyilvánosságra a Panama-papírokból, amelyek alapján kiderült, hogy a Harry Potterből megismert színésznő is offshore-ozott. Saját bevallása szerint azonban nem a pénz miatt csinálta. News--Vége! Ezentúl e-cigivel sem füstölhetünk a közterekenhttp://www.life.hu/news/20160511-ecigivel-sem-fustolhetunk-mert-majus-huszadikatol-szinte-mindenhonnan-kitiltjak-az-elektromos.htmlMájus 20-tól szinte mindenhonnan kitiltják az elektromos cigarettát, ami sokaknak a hagyományos cigaretta pótlására szolgált. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.