Cáfolják a Schumacher állapotáról szóló hírt

Forrás: AFP -
felépülés Michael Schumacher állapot egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint két éve szenvedett súlyos sérülést egy síbaleset után Michael Schumacher. Azóta keveset tudunk, inkább csak találgatások látnk napvilágot, a Forma-1-legenda állapotáról. A legutóbbi hírek szerint csak a csoda segíthetne rajta, ám most cáfolják ezt az értesülést. 

A hétszeres világbajnok, Michael Schumacher állapotának romlásáról szóló hírek kacsák voltak a spanyol sajtóértesülések szerint. A korábban megjelent hírek arról számoltak be, hogy az expilóta állapota nagyon lesújtó, és már csak a csoda segíthetne.

Forrás: AFP

Ezeket a híreket cáfolja most a spanyol sportnapilap, a Marca “hivatalos forrásokra” hivatkozva azt írja, hogy Schumacher állapota nem változott az elmúlt hónapokban, azaz nincs jelentős javulás, de nem is válságos, ahogy a korábbi híradás sugallta - írja a Vezess.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.