Tudnunk kell a titkát: a 46 éves Gwen Stefani minimum 20 évet letagadhat

szelfi smink nélkül Gwen Stefani Instagram No Doubt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerűen nincs rá magyarázat. Időutazás? Elképesztően tehetséges plasztikai sebészek? Jó gének? Vagy csak káprázat az egész? Miért? Hogyan? Mi a titka Gwen Stefani fiatalságának? Tudni akarjuk és mi is kérünk belőle, most azonnal.

Még leírni is képtelenség, de az egykori No Doubt énekesnője idén tölti be a 47. évét.

Forrás: Instagram/Gwen Stefani

Igen, a képen látható smink nélküli, ébredés utáni szelfin egy lassacskán 47 éves nő, sőt, korából adódóan már-már néni látható.

Emlékeztetőül

A legendás Don't speak című No doubt számot 1995-ben adták ki, mikoris Gwen 26 éves volt. Elrepült 20 év és mi változott? Semmi. Na jó, a szemöldöke mára vastagabb és normálisabb lett, a stílusa is sokat javult, de akkor is. Mi a fene történik itt?

Miért nem öregszik Gwen Stefani?

Tóth Vera: "Megaláztak minket" - Hatalmasat csalódtak és kiakadtak a Tóth lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20160513-megalaztak-toth-verat-es-toth-gabit.htmlBár jótékony célból gyűlt össze több művész csütörtökön este a Duna Palotában, hatalmas csalódás lett a vége. A gálát egy tragikus sorsú, szegénységben élő család megsegítésére szervezték. Többek között Kökény Attila, Kocsis Tibor, Malek Andrea, Lola, Tóth Vera és Tóth Gabi vállalta, hogy ingyen fellépnek, de csalódniuk kellett. TV + Sztárok--Nekiestek a kommentelők Gundel Takács Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20160513-nekiestek-a-kommentelok-gundel-takacs-gabornak-szerintuk-homofob-megnyilvanulasa-volt.htmlA Facebook-kommentelők szerint az Eurovíziós Dalfesztivál hazai műsorvezetője, Gundel Takács Gábor homofób megjegyzést tett. TV + Sztárok--Új műsorvezető kerül képernyőre a TV2-ben http://www.life.hu/sztarok/20160513-megujul-a-tv2-aktiv-musorvezetoi-csapata-mostantol-kadlecsek-krisztian-koszonti-a-nezoket.htmlMájus 17-től új műsorvezetővel bővül a TV2 képernyős csapata, Kadlecsek Krisztián lesz az Aktív új műsorvezetője. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi gyönyörű sellőként úszkál - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160513-bodi-sylvi-igy-uszkal-az-oceanban-meseszep-foto-a-modellrol.htmlA glammodell iszonyú dögös bikiniben szexiskedik egy új fotón, melyet nemrég az Instagramon osztott meg. TV + Sztárok--A pucér társkeresőbe 3 szexéhes szereplő érkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20160513-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresojebe-3-szexehes-szereplo-erkezik-bongi-evelin-es-krisz.htmlTetkós, gyúrós és táncoslány veti be bájait a Csábítás partján az Ádám keresi Évát hétfői adásában! TV + Sztárok--Váratlan fordulat! Lecserélték Sebestyén Balázsthttp://www.life.hu/sztarok/20160513-sebestyen-balazs-helyett-dombovari-istvan-lesz-a-gyertek-at-szombat-este-musorvezetoje.htmlSzezonzáró adásához érkezett a Gyertek át szombat este! második évada az RTL Klubon. Az utolsó adásban változik a műsorvezető személye. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.