Tóth Vera: "Megaláztak minket" - Hatalmasat csalódtak és kiakadtak a Tóth lányok

Tóth Gabi Tóth Vera Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár jótékony célból gyűlt össze több művész csütörtökön este a Duna Palotában, hatalmas csalódás lett a vége. A gálát egy tragikus sorsú, szegénységben élő család megsegítésére szervezték. Többek között Kökény Attila, Kocsis Tibor, Malek Andrea, Lola, Tóth Vera és Tóth Gabi vállalta, hogy ingyen fellépnek, de csalódniuk kellett.

A művészek nem próbálhattak, elmaradt a hangbeállás, és kiderült, hogy a hangosítás is hiányos, mikrofonból pedig csupán egy állt rendelkezésre. "Megaláztak minket!" - jelentett ki Tóth Vera. "Senki nem foglalkozott velünk, ilyen amatőr rendezés mellett nem lehet profi műsort adni, úgyhogy nem lépünk fel Gabival! A város másik végéből taxiztam ide a saját költségemen, hogy segítsek. Inkább a családnak adtam volna a pénzt, de megkeresem a módját, hogy a számlaszámukra átutaljunk bizonyos összeget. Sajnálom" -tette hozzá, de kellemetlenség érte Lolát is.

Forrás:facebook/Tóth Vera

"Az öltözőhöz kísértem Lolát, de a biztonsági őrök ebben megakadályoztak, szó szerint kidobtak, nem engedtek a közelébe. Botrányos, ilyennel még nem találkoztam" - nyilatkozta az énekesnő menedzsere a Blikknek.

Nekiestek a kommentelők Gundel Takács Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20160513-nekiestek-a-kommentelok-gundel-takacs-gabornak-szerintuk-homofob-megnyilvanulasa-volt.htmlA Facebook-kommentelők szerint az Eurovíziós Dalfesztivál hazai műsorvezetője, Gundel Takács Gábor homofób megjegyzést tett. TV + Sztárok--Hatalmasat nőtt, és elképesztően cuki Ördög Nóra kislánya, Micihttp://www.life.hu/sztarok/20160513-nanasi-mici-is-elkiserte-anyukajat-a-kismenok-forgatasara.htmlHatalmasat nőtt Nánási Pál és Ördög Nóra gyönyörű kislánya, Mici. Ráadásul a legutóbbi fotó is -ami a Kismenők első élő adásán készült - bizonyítja, hogy minél idősebb Mici, annál cukibb. TV + Sztárok--Így reagálta le az állítólagos kirúgásával kapcsolatos pletykát Szujó Zol­tán http://www.life.hu/sztarok/20160513-szujo-zol-tan-hivatalosan-nem-szolalt-meg-viccesen-utalt-a-kirugasaval-kapcsolatban.htmlA sport­ri­por­ter még nem szólalt meg az ügyben, miszerint Palik László venné át a he­lyét. Vi­szont az általa vezetett műsor végén egy poénnal utalt a történtekre. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.