Így reagált az állítólagos kirúgásával kapcsolatos pletykára Szujó Zol­tán

tévés műsorvezető kirúgás Szujó Zoltán
A sport­ri­por­ter még nem szólalt meg az ügyben, miszerint Palik László venné át a he­lyét. Vi­szont az általa vezetett műsor végén egy poénnal utalt a történtekre. 

Az MTVA folyosóin azt pletykálják, Marsi Anikó férje, Palik László a köztévén tér vissza a képernyőre. Sőt, azt beszélik, egyenesen sportriporter barátja, Héder Barna lobbizik érte. Csütörtök éjjel a Boxutca élő adásában egy rejtett megjegyzést elkaphattunk Szujótól, aki megjegyezte, hogy a hétvégi közvetítésekkor is találkozhatnak Kiss Norberttel, Wéber Gáborral, illetve talán vele is.

Fotó: Szabó Gábor - Origo
Cooky marad a Music Fm-nél, vagy repülni fog?http://www.life.hu/sztarok/20160513-cooky-hamarosan-eldonti-hogy-folytatja-e-a-karrierjet-vagy-inkabb-repulni-fog.htmlA Nagy Duett egyik zsűritagja komoly döntés előtt áll és mindenképpen jól át kell gondolnia, hogy mihez kezd majd az életével. TV + SztárokOrigoA pucér társkeresőbe 3 szexéhes szereplő érkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20160513-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresojebe-3-szexehes-szereplo-erkezik-bongi-evelin-es-krisz.htmlTetkós, gyúrós és táncoslány veti be bájait a Csábítás partján az Ádám keresi Évát hétfői adásában! TV + Sztárok--Különleges titkokat árultak el az Eurovízió fellépői http://www.life.hu/sztarok/20160512-eurovizios-dalverseny-az-enekesek-egy-resze-elarulta-milyen-apro-titkaik-vannak.htmlAz Eurovízió csütörtöki fellépőivel készített interjút a Life.hu riportere, Domszky László. Mint kiderült, sokan nem is akármilyen meglepetésekkel lépnek majd színpadra. TV + Sztárok--Elítélték Demcsák Zsuzsa volt férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160512-eliteltek-demcsak-zsuzsa-volt-ferjet.htmlLezárult Demcsák Zsuzsa és volt férjének pere, ami azért indult, mert a műsorvezető súlyos testi sértéssel, rongálással, és lopással vádolta meg exférjét. A férfit a lopás vádja alól felmentették. Büntetése: pénzbírság. TV + SztárokOrigoNicole Kidman férjének dala az orális szexről szólhttp://www.life.hu/sztarok/20160512-nicole-kidman-ferjenek-legujabb-szama-az-oralis-szexrol-szol.htmlNicole Kidman férje, Keith Urban egy olyan lendületes kis nótával rukkolt elő, ami garantálja, hogy még az is felkapja rá a fejét, akit ez egyáltalán nem érdekel. A dal ugyanis az orális szexről szól, ami valljuk be; egészen a Mariana-árok mélységeibe ránt minket. TV + Sztárok--Hoppá! Kiderült, mi volt Berki Krisztián eredeti foglalkozásahttp://www.life.hu/sztarok/20160511-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-valaha-pincerkent-is-dolgozott.htmlA macsó valaha két kezével kereste a kenyerét, és mint mindenben, abban is remekelt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.