A Nagy Duett következő adásában ismét számíthatunk a remek hangulatra, amit Keresztes Ildikó és Schobert Norbi garantál. Ám itt akad egy csavar, ugyanis a páros most egy komolyabb produkcióval készül. A Mokkában erről és Norbi félelmeiről is szó esett.

Nehéz feladat előtt áll Keresztes Ildikó és Schobert Norbert, a Nagy Duett következő adásában ugyanis Máté Péter: Most élsz című dalát adják elő.

Keresztes Ildikó és Schobert Norbi a Nagy Duett színpadánForrás: TV2

Norbi a Mokka adásában őszintén mesélt arról, hogy fél, mert ez lesz az a dal, amely az eddigi fellépésektől eltérően maníroktól, bohóckodástól, és röhögcséléstől mentes.

"Eddig a közönséget szórakoztató bohócok voltunk, de most jön az a pillanat, hogy látni kell a cirkuszban, hogy néha a bohóc is sír" - nyilatkozta Norbi. 

Norbi azt is hozzátette, hogy azért is fontos számára ez a dal, mivel úgy érzi, hogy róla szól, hiszen 4 éve nagyon nehéz időszakon ment keresztül, és számára akkor nyert új értelmet a szöveg. 

Ahogy a Life.hu is megírta, évekkel ezelőtt Norbi egy rutinműtét után egy életmentő műtéten esett át. A fitneszguru, akinek a szívét negyven percre leállították, megígérte Rékának, hogy visszatér hozzá.