Schobert Norbi: A betegségem miatt már megtapasztaltam, mi az, hogy ˝Most élsz˝

Forrás: TV2 -
Nagy Duett éneklés Schobert Norbert show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett következő adásában ismét számíthatunk a remek hangulatra, amit Keresztes Ildikó és Schobert Norbi garantál. Ám itt akad egy csavar, ugyanis a páros most egy komolyabb produkcióval készül. A Mokkában erről és Norbi félelmeiről is szó esett.

Nehéz feladat előtt áll Keresztes Ildikó és Schobert Norbert, a Nagy Duett következő adásában ugyanis Máté Péter: Most élsz című dalát adják elő.

Keresztes Ildikó és Schobert Norbi a Nagy Duett színpadán Forrás: TV2

Norbi a Mokka adásában őszintén mesélt arról, hogy fél, mert ez lesz az a dal, amely az eddigi fellépésektől eltérően maníroktól, bohóckodástól, és röhögcséléstől mentes.

"Eddig a közönséget szórakoztató bohócok voltunk, de most jön az a pillanat, hogy látni kell a cirkuszban, hogy néha a bohóc is sír" - nyilatkozta Norbi.

Norbi azt is hozzátette, hogy azért is fontos számára ez a dal, mivel úgy érzi, hogy róla szól, hiszen 4 éve nagyon nehéz időszakon ment keresztül, és számára akkor nyert új értelmet a szöveg.

Ahogy a Life.hu is megírta, évekkel ezelőtt Norbi egy rutinműtét után egy életmentő műtéten esett át. A fitneszguru, akinek a szívét negyven percre leállították, megígérte Rékának, hogy visszatér hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.