Bódi Sylvi megint tett róla, hogy mindenki őt irigyelje

Forrás: Instagram/sylvibodi -
modell művésznő Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvános Instagram-oldalának tanúsága szerint a művésznő most éppen a Fülöp-szigeteken sziesztázik, és onnan posztolgat követőinek.

"~~ szieszta ~~~ @dedon_island @dedon_official #Siargao #Philippines #Beach #Bedroom #OutdoorFurniture #Island #Style #Design #LifeIsGoodOnTheBeach #Siesta #Relax #Holiday #Travel #BeachResort #Dedon" - ezekkel a hashtagekkel látta el Bódi Sylvi legutóbbi fotóját:

Forrás: Instagram/sylvibodi
Új műsort indít a TV2: Íme az új tehetségkutató, a Star Academyhttp://www.life.hu/sztarok/20160516-uj-musort-indit-a-tv2-ime-az-uj-tehetsegkutato-a-star-academy.htmlŐsszel indul a TV2 új, realityelemekkel tarkított tehetségkutató műsora, a Star Academy, amely attól lesz különleges, hogy naponta jelentkezik: a hétvégenkénti élő versenyek mellett lesznek napi összefoglalók is arról, hogy a Star Academy házba összezárt énekesek miként élik mindennapjaikat, miként gyakorolnak, ismerkednek, netán veszekszenek vagy épp szerelembe esnek egymással. TV + Sztárok--Freddie hazatért Stockholmból, de vigasztalhatatlan...http://www.life.hu/sztarok/20160516-freddie-fehervari-gabor-alfred-hazatert-stockholmbol-de-vigasztalhatatlanul-szomoru.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál döntője után hazatért a svéd fővárosból Freddie, aki 19. helyezést ért el a kontinensviadalon. A rajongók a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren várták, ő azonban alig tudta leplezni csalódottságát. TV + Sztárok--Vége! Távozik a sorozatból Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160516-bucsuzik-a-sorozattol-az-ejjel-nappal-budapest-egyik-foszereploje-enb-david.htmlTöbb mint két év után elhagyja a sorozatot az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője.TV + Sztárok--Rubint Rékának és Pintér Tibornak véget ért A Nagy Duetthttp://www.life.hu/sztarok/20160515-rubint-rekanak-es-pinter-tibornak-veget-ert-a-nagy-duett.htmlA műsor egyik legfeszültebb pillanata zajlott le, amikor a népszerű házaspár utolsóként állt a színpadon. Réka többször elmondta, hogy ő mennyire szurkol Norbinak, és a fitneszguru is szerette volna látni feleségét finalistaként. Nos, Réka vágya még teljesülhet és ezentúl a nézőtérről szurkolhat férjének. TV + Sztárok--Dér Henire csorgatja a nyálát mindenki ma estehttp://www.life.hu/sztarok/20160515-der-heni-villantasai-lattan-leesett-az-allunk-a-nagy-duett-szinpadan.htmlAz énekesnő edzései nem voltak hiábavalóak, hiszen az alakja egyszerűen mesés. A Nagy Duett produkciója láttán a zsűri sem tudott megszólalni. TV + SztárokOrigoNa, ezt nem kellene erőltetnie Berkinek!http://www.life.hu/sztarok/20160515-berki-krisztian-a-nagy-duett-szinpadan-takarit.htmlA műsorvezető eddig nem sűrűn került kapcsolatba a seprűvel, most viszont a színpadon kellett megmutatnia - a nem létező - háziasságát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.