Eltűnt! Nagy erőkkel keresi a chicagói rendőrség Sinead O'Connort

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Stephen Lovekin -
eltűnés énekesnő Sinead O Connor Sinead O'Connor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint nagy erőkkel keresi a chicagói rendőrség Sinead O'Connor ír énekesnőt, aki vasárnap kora délután óta nem adott hírt magáról, és egyelőre senki nem tudja, hol lehet. 

Úgy tudni, az énekesnő vasárnap délután egy óra magasságában kerékpározni indult chicagói otthonából, de nem került elő. Egy ismerőse hivatalosan is jelezte eltűnését, azóta keresik a rendőrök - tájékoztat a Rollingstone magazin.

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Stephen Lovekin

A 49 éves énekesnő az elmúlt években többször is összeomlott, kábítószerproblémákkal is küzdött, és orvosi kezelés alatt állt. Facebook-oldalán többször fenyegetőzött azzal, hogy öngyilkos lesz - erről legutóbb itt írtunk.

A hatóságokat az aggasztja, hogy O'Connor nem jellegzetes kerékpáros ruhában indult útnak. Úgy hírlik, fekete télikabátot, bőrnadrágot viselt, és egy Írország feliratú pulóver volt rajta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.