Két utasszállító is vészhelyzetbe került Franciaország felett

Forrás: Thinkstock -
repülő Franciaország utasszállító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két utas is rosszul lett, ám az igazán meglepő, hogy egy időben, de két különböző repülőn. A Ryanair és a Germanwings gépe is Bordeaux-ban landolt. 

Egy Liverpoolból Alicantéba tartó Ryanair-járat és egy Düsseldorfból a portugáliai Faróba repülő Germanwings-repülő is vészhelyzetet hirdetett az elmúlt órában Franciaország felett – adta hírül a The Sun.

Mindkét repülő Bordeaux-ban landolt.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Először a Ryanair, majd percekkel később a Germanwings gépe adott vészjeleket, ráadásul mindkét gép azért, mert rosszul lett egy utas a fedélzeten. A Germanwings járatán egy hatvanas éveiben járó férfi lett rosszul, állítólag szívpoblémák merültek fel nála,

hasonlóan a Ryanair gépén történtekhez.

Egyelőre ennyit tudni, a társaság szóvivője nem árult el részleteket, csupán annyit, hogy a gép gond nélkül landolt, és az utasokat átadták a mentőknek. A Ryanair-járat száma FR9886, a Germanwingsé 4U9642.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.