A fitneszkirálynő könnyezett, mikor elbúcsúzott a Nagy Duettől, de nem a szomorúság miatt. Nagyon örült, hogy férje, Schobert Norbi folytathatta a versenyt.

A népszerű házaspár utolsóként állt a színpadon, Réka pedig hihetetlenül megkönnyebbült, hogy végül férje került ki győztesen kettejük párharcából. Könnyezett ugyan a verseny végén, de csakis az öröm miatt.

Forrás: TV2

“Tiszta szívemből azt kívántam, hogy ők jussanak tovább. Tudom ugyanis, hogy mit jelent Norbinak ez a műsor. Persze nekem is sokat, de én a szerelmemet négy évvel ezelőtt majdnem elveszítettem. Akkor mindent megadtam volna azért, hogy éljen és létezzen, mindenemet odaadtam volna a három gyereken kívül, és most nagyon jó látni, hogy mennyire él” - árulta el Réka a Blikknek. Hozzátette, Norbi rengeteg energiát fektet a próbákba, ő pedig örül, hogy így több ideje jut a gyerekekre. Norbi szintén szívesen látta volna még feleségét a színpadon, de ezentúl érte is fog énekelni. “Nem örültem, amikor a mi nevünket mondták ki, mert ez olyan, hogy oké, nem vágjuk le a jobb kezedet, hanem levágjuk a balt. De ha már így alakult, akkor innentől kezdve érte is menetelek tovább” - mondta a fitneszguru.