Drámai pillanat! Könnyekben tört ki a színpadon Céline Dion

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter -
Céline Dion megható Billboard Music Awards sírás René-Charles Angélil díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt legidősebb fia, René-Charles hatotta meg a Billboard Music Awards díjátadóján.

Céline Diont is díjazták a vasárnap esti Billboard Music Awards gálaestjén, arra azonban még az énekesnő sem számított, hogy az elismerést 15 éves fia, René-Charles Angélil fogja átadni neki.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter

Amikor a fiú megjelent a színpadon, Céline könnyekben tört ki, és láthatóan teljesen meghatódott a pillanattól. Íme, a videó:

Villantás és bukdácsolás: Amal Clooney nem volt a legjobb formájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160521-george-clooney-felesege-amal-clooney-villantott-es-bukdacsolt-a-cannes-i-filmfesztivalon.htmlGeorge Clooney ügyvéd felesége gyönyörű, ám nem túl praktikus ruhát választott a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegére, és jól meg is járta vele. TV + Sztárok--Botrány az Eurovízión! Rosszul számolták a pontokathttp://www.life.hu/sztarok/20160518-rosszul-szamoltak-a-pontokat-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlEgy dán bulvárlap szerint a dán zsűritagot teljesen összezavarta az új pontozási rendszer, és fordítva minősítette a dalokat, mint ahogyan azokat eredetileg szerette volna. TV + Sztárok--Kiderült: ennyit kaszálnak az X-Faktor új mentoraihttp://www.life.hu/sztarok/20160519-az-x-faktor-uj-mentorai-toth-gabi-byealex-puskas-peti-es-gaspar-laci-csucsgazsit-kapnak.htmlIgazi csúcsgázsit kapnak az RTL Klub tehetségkutató showműsorának sztárjai. TV + Sztárok--George Clooney lepukkant, Amal Clooney pedig soványabb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20160511-george-clooney-es-amal-clooney-megerkezett-a-cannes-i-filmfesztivalra.htmlA hollywoodi celebpár is megérkezett a 69. cannes-i filmfesztiválra. TV + SztárokAFPKülföldön is imádják Freddie-t! Mindenkit maga mögött hagyott a magyar énekeshttp://www.life.hu/sztarok/20160512-freddie-az-eurovizios-dalfesztival-magyar-dontose-a-nemetek-kedvence-egy-online-szavazas-szerint.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyzője nyerte a német NDR televízió online szavazását az első elődöntőben nyújtott teljesítménye alapján. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNyílt levélben üzent Benkó Sándor fia a hagyatékon marakodó zenekar tagjainakhttp://www.life.hu/sztarok/20160510-benko-sandor-zenesz-fia-uzent-a-hagyatekon-marakodo-zenekar-tajgainak.htmlA zenész fia szerint a Benkó Dixieland Band tagjai kegyeletsértően viselkedtek, amit nem tudott szó nélkül hagyni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.