Angelina Jolie új szerepben: egyetemen harcol tovább a nők jogaiért

Forrás: NORTHFOTO/©2016 Andrew Parsons / i-Images/Andrew Parsons / I-Images -
nők jogok nemi erőszak Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők, béke és biztonság című képzésen tart majd órát Angelina Jolie is, a London School of Economics-on, ahol jövőre indul a világon egyedülálló képzés.

Az első ilyen képzését indítja meg jövőre a neves londoni egyetem, a Center for Women, Peace and Security nevű központja, amit tavaly nyitott meg Angelina Jolie és William Hague volt brit külügyminiszter.

Forrás: NORTHFOTO/©2016 Andrew Parsons / i-Images/Andrew Parsons / I-Images

A nőkre, és a nők jogaira összpontosít a központ, ahol a vendégtanárok között Angelina Jolie is feltűnik majd, aki évek óta harcol a nemi erőszak, és a nőket érő egyéb hátrányosságok ellen. “Nagyon bizakodó vagyok ezzel a kurzussal kapcsolatban. Remélem, más felsőoktatási intézmények is követik majd a példát.

Nagyon fontos, hogy bővítsük a párbeszédet a nők jogairól és arról, hogyan lehetne véget vetni a nőket aránytalanul érintő bűncselekményeknek.

Alig várom, hogy tanulhassak a diákoktól, és megoszthassam a tapasztalataimat, amit a kormányok és az ENSZ mellett dolgozva szereztem” - mondta Angelina Jolie. William Hague volt brit külügyminiszter szintén vendégprofesszor lesz, és már évek óta dolgozik együtt Angelina Jolie-val a nemi erőszak felszámolásáért.

Csont és bőr: 35 kilóra fogyott Angelina Jolie

Elhatalmasodott az Oscar-díjas színésznőn a betegsége, borzasztóan vékonyra fogyott Angelina Jolie, aki a hírek szerint életveszélyes állapotban van. Betegségéről korábban a Life.hu is beszámolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.