Történelmi pillanatnak lehettek tanúi azok, akik reggel nézték a Mokkát. Végre elérkezett az a pillanat, amikor Sebestyén Balázs is helyet kapott a műsorban!

Még Demcsák Zsuzsa is történelmi eseményként vezette fel azt, hogy Sebestyén Balázs valamilyen formában bekerült a TV2 reggeli műsorába. Zsuzsa Pachmann Péterrel az oldalán faggatta Cooky-t a barnaságáról, amikor is elérkezett a nagy pillanat.

Forrás: TV2

Történelmi pillanat következik! Fel kell tennem neked  Sebestyén Balázsnak egy kérdését, aki a Class FM-en most azt pedzegeti, miért vagy te ilyen barna?” - kezdte Zsuzsa, mire Cooky széttárt karokkal először csak annyit mondott, hogy most mindenki ezt kérdezgeti tőle.

Forrás: TV2

Azért elmondta az okát is, hiszen az ő édesanyja félig görög, és egyszerűen benne van a vérében, valamint szeret barna lenni. Akkor is barnul, ha csak fúj a szél. Cooky Balázsnak is üzent: “Üzenem Balázsnak, hogy ő is legyen kicsit barnább, mert kicsit sápadt” - zárta le a témát a Nagy Duett zsűritagja, ezzel Sebestyén Balázs TV2-es “szereplése” is véget ért.