Galambos Lajcsi elárulta, kik juttatták börtönbe

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Galambos Lajos zsarolás producer börtön Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mulatós zenész a Morning Show-ban mesélt Sebestyén Balázséknak börtönbe kerülésének homályos részleteiről.

Sebestyén Balázs a műsorban elmondta: nem érti, hogy miért tölt valaki 130 napot börtönben, ami után nem hallani, hogy lett volna vádemelés, hogy lenne folytatatása az ügynek, nem mondják, mit találtak azon kívül, hogy a gáz ki van kapcsolva Lajcsinál. Szó volt titokzatos zsarolóról is, aki állítólagosan megfenyegette Lajcsit, hogy feljelenti, ha nem fizet neki. Most a Class Fm csapata az egyértelmű kérdést Lajcsinak szegezte.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Tudod, ki miatt voltál 130 napot börtönben?

„A Dáridóval kapcsolatos médiában lévő kollégák, nem is kollégák,

producerek, nagy hatalmú urak, televíziótulajdonosokat is mondhatok,

jóindulatba burkolt fenyegetésekkel bombáztak" – kezdte Lajcsi.

„Azt mondod, hogy jelenlegi tévétulajdonosok érték el, hogy börtönbe kerüljél?" – kérdezett vissza Balázs.

„Az egyik tévétársaság tulajdonosa kért tőlem egy találkozót azon a csütörtökön, amelyet követő kedden letartóztattak. Annyit mondott, hogy jobb lenne, ha a mi együttműködésünkre koncentrálnék, ellenkező esetben meglátom, hogy milyen nagy bajom lesz, akár el is vihetnek a feleségemmel együtt. A Dáridó nevet, a műsorbrandet le akarta védeni ez a jóakaróm, de nem mentem bele" – magyarázta Lajcsi.

A teljes hanganyagot IDE KATTINTVA hallgathatod meg!

A Sláger TV közleményt adott ki az ügy kapcsán

A Sláger TV 2009-ben (akkor még Nóta TV elnevezéssel) Galambos Lajossal tárgyalásokat folytatott egy esetleges televíziós műsorblokk indításáról és az ehhez szükséges védjegyek bejelentéséről, de végül a felek együttműködése meghiúsult, amit a Sláger TV tudomásul vett. A Sláger TV 2015. április és 2015. május közötti időszakra vonatkozóan megállapodást kötött Galambos Lajossal közös műsor gyártására, és Egy Est Galambos Lajcsival címen négy epizódot készített és sugárzott a megállapodás alapján. A műsorra vonatkozó megállapodás a határozott időtartam lejártával megszűnt. Ezt követően Galambos Lajos és a Sláger TV között nem volt és jelenleg sincs üzleti és jogi kapcsolat. A közös műsorokkal kapcsolatban a felek együttműködve jártak el, jogi vagy üzleti vitájuk nincs. A csatorna tulajdonosa és Galambos Lajos kapcsolata a kölcsönös tiszteleten és megbecsülésen alapul, korrekt viszonyt ápoltak. Ennek fényében megdöbbenéssel állunk azon alaptalan állítások előtt, amelyek Magyarország egyik leghallgatottabb reggeli rádióműsorában hangzottak el.

A Sláger TV nem kíván további kommentárt fűzni az esethez, de felkéri az érintett szereplőket, beleértve az érintett újságírókat is, hogy törekedjenek a minimális szakmai, etikai és jogi szabályok betartására, és biztosítsák a sajtóban elhangzó állítások valódiságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.