A pálmonostorai Kalmár András feleségével, Erzsébettel együtt karambolózott az M5-ös autópályán. A férfi édesanyja nem hitte el, amikor közölték vele fia és menye halálát.

Kedd délután meghalt Kalmár András és felesége, Erzsébet, miután autójukkal megcsúsztak, és keresztbe álltak az M5-ös autópályán, majd frontálisan ütköztek egy kamionnal. A házaspár a helyszínen életét veszítette. A Bors megkereste a férfi édesanyját, Vincze Ferencnét, aki nem akarta elhinni, amikor közölték vele fia és menye halálát.  

Forrás: MTI/Donka Ferenc

Egyedül neveltem, egyszem fiam volt, most itt hagyott. Hogy lehet ezt feldolgozni? - mondta el könnyes szemmel a lapnak az asszony, aki hozzátette: fia buszsofőr volt, az utóbbi időben Franciaországban dolgozott, és nemrég készültek el álmaik otthonával Pálmonostoron.

Egyelőre nem tudni pontosan, mi okozta a balesetet. Az azonban tény, hogy kedd délután óriási vihar csapott le a térségre, jégeső volt, a szakasz, ahol a tragédia történt, nagyon rossz állapotban volt - a házaspárnak tehát szinte esélye sem volt a túlélésre.