Elhunyt az Amerikai pite sztárja, Angela Paton - Szívinfarktust kapott a színésznő

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Fernando Leon -
halál színésznő Angela Paton Amerikai pite szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő halálát a saját unokaöccse jelentette be. A hírek alapján a sztár szívinfarktust kapott. 

Angela Patont az Amerikai pite-filmek Jimjének nagymamájaként ismerhettünk a filmvásznon. A híresség 86 évesen távozott az élők sorából. A család ma jelentette be a sajtónak, hogy az idős hölgy csütörtök reggel szívinfarktust kapott, és orvosai már nem tudtak segíteni rajta. Angela olyan filmekben játszott még, mint az Idétlen időkig vagy a Nászok ásza – írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/2012 Getty Images/Fernando Leon
Újabb bejelentésre készül Galambos Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20160527-galambos-lajos-zenesz-ujabb-bejelentest-keszul-tenni.htmlA mulatós zenész tudja, ki juttatta börtönbe, és egy nemrég adott interjújában elmondta, hamarosan újabb bejelentést tesz a saját és a családja nevének tisztázása érdekében. TV + SztárokOrigoÁllítják: olimpikonok luxusautóját használja Demcsák Zsuzsa ishttp://www.life.hu/sztarok/20160527-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-az-olimpikonokat-tamogato-automarka-egyiket-hasznalja.htmlA műsorvezetőnek a Bors információi szerint ugyanabból az autóból jutott egy, amelyekkel a riói olimpiára készülő magyar sportolókat támogatja a neves autómárka. TV + SztárokOrigoVisszatért az RTL Klub képernyőjére Adahttp://www.life.hu/sztarok/20160527-visszatert-az-rtl-klub-kepernyojere-ada-a-farmban-gergo-mentora.htmlA Farm utolsó heténél járunk, amikor is mind a négy játékost meglátogathatta egy hozzá közel álló személy és egy híresség. Gergőhöz édesapján kívül Ada érkezett. TV + Sztárok--Tolvai Reni őrjítő pózban szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20160526-tolvai-reni-enekesno-orjito-pozban-szelfizett-edzes-kozben.htmlAz énekesnő edzés közben férfifantáziákat megmozgató testtartásban kapta magát lencsevégre. TV + Sztárok--Nem hiszed el mit tett Keresztes Ildikó a miniszoknyájábahttp://www.life.hu/sztarok/20160526-keresztes-ildiko-enekesno-a-tv2-nagy-duett-szereploje-elmeselte-mit-rejtegetett-a-miniszoknyajaba.htmlAz énekesnő rutinos puskázónak számít, az iskolában már elsajátított minden fortélyt. Sokszor a miniszoknyájába varrta a puskát, de most A Nagy Duettben is alkalmaz trükköket. TV + Sztárok--Tom Cruise tizenegy éve, ezen a kanapén veszítette el az eszéthttp://www.life.hu/sztarok/20160526-tom-cruise-tizenegy-eve-ezen-a-kanapen-vesztette-el-az-eszet.htmlA napokban múlt tizenegy éve, hogy a világsztár meglehetősen őrült módon fejezte ki akkori barátnőjéhez, későbbi feleségéhez, jelenlegi exnejéhez, Katie Holmeshoz fűződő érzelmeit. Tudjuk, a szerelem bolonddá tesz, de ennyire?! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.