Újabb pedofilbotrány! Tornászlányokat molesztált egy edző

Kiss László edző sportoló tornász pedofilbotrány botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Népszabadságban jelent meg egy cikk egy volt élsportolóról, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra. A nőt tizenéves korában rendszeresen molesztálta az edzője.

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, a napokban újabb áldozat vallott uszodai erőszakról. A harmincas évei végén járó nőt a Kiss-ügy kirobbanása sarkallta arra, hogy megossza a történetét. Most egy újabb sportoló vallott őszintén a vele történt szörnyűségekről. Állítólag az egykori tornász edzője egy általános iskolában dolgozott testnevelő tanárként, ahol látványosan többet és másként foglalkozott a fejlettebb lányokkal - írja a Népszabadság.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A nő kilencéves korában kezdett el tornázni.

Egy-két esztendő múlva megtapasztalhatta, hogy valami nem stimmel a férfival kapcsolatban, ha ugyanis a gyakorlat során olyan elemeket mutatott be, amelyekhez segítség kellett, az edző keze gyakran eltévedt. Le- vagy felcsúszott, tehát a lába közé nyúlt, illetve a mellét tapogatta.

Az áldozat szerint a lányok között felmerült ez a kínos téma, de nem tudtak mit kezdeni vele gyerekként. A szüleinek nem szólt a dologról.

Görög Zita beszólt Gyárfás Tamásnak az úszóbotrány kapcsán

A színésznő kissé felháborodott az utóbbi hetekben történtek kapcsán, így nyílt levelet írt a Magyar Úszószövetség elnökének, sőt választ is vár a posztjára.
Élete párját keresve bolyong Aggteleknél egy medvehttp://www.life.hu/news/20160527-elete-parjat-keresve-bolyong-aggteleknel-egy-medve.htmlHétfőn jött át az Aggteleki Nemzeti Parkba egy fiatal medve Szlovákiából, aki azóta is a környéken kószál. Szerelmet keres a mackó, többen is látták. News--Megszólalt a magyar ördögűző pap - Videó!http://www.life.hu/news/20160526-ordoguzo-pap-csizmadia-zoltan-egykor-katolikus-papkent-dolgozott-video.htmlRángatódzó test, kifordult szemek, félelmetes hörgések, kínzó fájdalom - ezek mind jellemző tünetei egy olyan embernek, akiből éppen ki akarják űzni az ördögöt. News--Ledobta a kislányát, majd utána ugrott egy édesanya Budapesten http://www.life.hu/news/20160526-budapest-kidobta-a-gyermeket-majd-utana-ugrott-egy-no-megszolalt-a-gondnok-video.htmlKét csattanást hallott, és elsőként látta a tragédia helyszínét. Először szólalt meg annak az újpalotai emeletes háznak a gondnoka, ahonnét egy anyuka a mélybe vetette magát másfél éves kislányával. News--Taylor Swiftet meg akarják ölnihttp://www.life.hu/news/20160526-taylor-swiftet-halalosan-megfenyegettek.htmlHihetetlen! Létezik egy ember, aki annyira gyűlöli Taylor Swiftet, hogy meg akarja ölni. Sőt nem csak őt, hanem a barátnőit is! News--Egy napon múlhatott a halálra éheztetett kislány élete http://www.life.hu/news/20160525-a-kislany-elete-egy-napon-mulott-halalra-eheztettek-a-gyermeket-video.htmlA családsegítő elmondása alapján a kislány életét megmenthették volna. A nő szerint eljárási hiba miatt nem emelték ki a gyermeket a családból. News--Céline Dion szörnyű titkot árult el férje utolsó éjszakájárólhttp://www.life.hu/news/20160525-szornyu-titkot-arult-el-celine-dion-ferje-rene-angelil-halala-ejszakajarol.htmlCéline Dion nem csupán azért nem tudja feldolgozni férje halálát, mert a rajongásig szerette, hanem mert lelkiismeret-furdalás is gyötri, hogy nem teljesíthette a férfi utolsó kívánságát. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.