A Népszabadságban jelent meg egy cikk egy volt élsportolóról, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra. A nőt tizenéves korában rendszeresen molesztálta az edzője.

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, a napokban újabb áldozat vallott uszodai erőszakról. A harmincas évei végén járó nőt a Kiss-ügy kirobbanása sarkallta arra, hogy megossza a történetét. Most egy újabb sportoló vallott őszintén a vele történt szörnyűségekről. Állítólag az egykori tornász edzője egy általános iskolában dolgozott testnevelő tanárként, ahol látványosan többet és másként foglalkozott a fejlettebb lányokkal - írja a Népszabadság.  

Képünk illusztrációForrás: Dreamstime

A nő kilencéves korában kezdett el tornázni. Egy-két esztendő múlva megtapasztalhatta, hogy valami nem stimmel a férfival kapcsolatban, ha ugyanis a gyakorlat során olyan elemeket mutatott be, amelyekhez segítség kellett, az edző keze gyakran eltévedt. Le- vagy felcsúszott, tehát a lába közé nyúlt, illetve a mellét tapogatta. Az áldozat szerint a lányok között felmerült ez a kínos téma, de nem tudtak mit kezdeni vele gyerekként. A szüleinek nem szólt a dologról. 

Görög Zita beszólt Gyárfás Tamásnak az úszóbotrány kapcsán
A színésznő kissé felháborodott az utóbbi hetekben történtek kapcsán, így nyílt levelet írt a Magyar Úszószövetség elnökének, sőt választ is vár a posztjára.