Újabb áldozat vallott uszodai erőszakról

Forrás: Cultura Creative/© Cultura, all rights reserved./Ric Frazier -
nemi erőszak erőszak molesztálás Margitsziget áldozat uszoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A harmincas évei végén járó nő állítja, kilencéves korában molesztálta úszóedzője, aki egy nagyra tartott, idős, azóta elhunyt szakember volt.

A Kiss-ügy kirobbanása sarkallta a nőt arra, hogy megossza történetét. Fiatalon, mindössze 8 évesen kezdett el úszni. Nem akart bajnok lenni, egészségügyi okokból választották szülei ezt a sportágat. Ismertségek révén került a Margitszigetre egy olyan edzőhöz, akit szakmája mestereként tartottak számon - írja az Átlátszó.hu.

Képünk illusztráció Forrás: Cultura Creative/© Cultura, all rights reserved./Ric Frazier

A hajnali edzések alatt a nővel - akit a portál Judit néven emleget - végig ott volt az édesanyja is, akinek gyakorlatilag a szeme előtt történtek az események. Az edző Juditot mindig átküldte egy távolabbi medencébe, ahova ő is utána ment.

röviddel azután, hogy elkezdtem nála úszni, elkezdett fogdosni. Molesztált. Simogatott, foglalkozott velem, tapogatott mindenhol. Gyakorlatilag ott azonnal elveszítettem a szüzességem”

az edző rávette, hogy ne mondja el a szüleinek a történteket, mert azok megutálnák őt, és állami gondozásba kerülne.

Kislányként nagyon megijedt ettől, így hallgatott. Soha nem történt feljelentés az ügyben. A molesztálások sora folytatódott, sőt, sokkal rosszabbra fordult a helyzet. „

Elindultam edzés után az iskolába a kihalt Margitszigeten. Utánam jött, és ettől nagyon meglepődtem, megijedtem. Az látszott rajta, hogy megőrült,

Ezután megerőszakolt.

Rendőrségi feljelentés sem történt,

elsősorban azért, mert szülei kifejezetten a rendszer ellenségeinek számítottak. Az úszással természetesen végleg felhagyott, de meggyőződése, hogy ami vele történt, nem lehetett egyszeri eset.

Összetörte magát Zana József, Ganxsta apjahttp://www.life.hu/drlife/20160524-osszetorte-magat-zana-jozsef-ganxsta-zolee-apja.htmlTizenhét lépcsőfokot zuhant otthonában a színész, hat öltéssel varrták össze a fejét.Dr. LifeOrigo6 jel, amely szerint a munka kicsinál minkethttp://www.life.hu/drlife/20160518-veszelyes-a-munka-testileg-es-lelkileg-is-kikeszit-minket-napi-doktor.htmlA munka szükséges. Olykor szükséges rossz. Ám akár azért dolgozunk, hogy megéljünk, akár azért élünk, hogy dolgozzunk – a félelmetes mellékhatások gyakran nem kerülnek el bennünket. Dr. Life--Calvin Harris szerencsés, hogy karcolásokkal megúszta a horrorbalesetethttp://www.life.hu/drlife/20160523-calvin-harris-konnyebb-serulessel-uszta-meg-az-autobalesetet-szerencses.htmlNapvilágra kerültek a híres DJ hétvégi autóbalesetéről készült fotók. Calvin Harrist is kórházba szállították, de szerencsés, hogy nem lett súlyosabb baja. Dr. Life--Ennyire megtörte a betegsége Michael Douglast!http://www.life.hu/drlife/20160523-nagyon-megtorte-a-betegsege-es-maganeleti-problemai-michael-douglast.htmlA színészlegendát nagyon megviselték az elmúlt évek történései. A kor és a megpróbáltatások is nyomot hagytak rajta. Dr. Life--Ittas vezetésért tartóztatták le a kétszeres olimpiai bajnokothttp://www.life.hu/drlife/20160523-ittas-vezetesert-tartoztattak-le-a-ketszeres-olimpiai-bajnokot-michael-diamondot.htmlKérdésessé vált Michael Diamond szereplése a riói olimpián, ugyanis az ausztrál bajnokot ittas vezetésért letartóztatták. Dr. Life--Együtt imádkoztak Somló Tamásért a rajongók, és a zenésztársaihttp://www.life.hu/drlife/20160523-a-beteg-somlo-tamasert-egyutt-szoritottak-rajongoi-es-zenesztarsai.htmlFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.