Görög Zita beszólt Gyárfás Tamásnak az úszóbotrány kapcsán

Forrás: MTI, Facebook/Görög Zita -
Görög Zita Gyárfás Tamás Facebook nemi erőszak úszó botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő kissé felháborodott az utóbbi hetekben történtek kapcsán, így nyílt levelet írt a Magyar Úszószövetség elnökének, sőt választ is vár a posztjára. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, a napokban újabb áldozat vallott uszodai erőszakról. A harmincas évei végén járó nőt a Kiss-ügy kirobbanása sarkallta arra, hogy megossza a történetét. Görög Zita ezen események után gondolta úgy, hogy kifejti az őszinte véleményét az üggyel kapcsolatban. A követői maximálisan egyetértettek a sztárral, aki most válaszokat vár Gyárfás Tamástól.

Gyárfás Tamás és Görög Zita Forrás: MTI, Facebook/Görög Zita

A posztot változtatás nélkül közöljük:

"1993 óta vagyok a szövetség elnöke, nem tudok nyilatkozni az ügyről. Azt hittem a 10 arany miatt hív. Remekül szerepeltünk az Európa-bajnokságon, szeretnék ünnepelni!" – nyilatkozta Gyárfás Tamás a cikk kapcsán.
"Kedves Gyárfás Tamás!
Túl sok bennem a De!
Semmi gond az ünnepléssel! Gratulálok a sikerekhez! De! Azt hiszem kevesen vagyunk akik olyan házban akarunk lakni , ahol bűncselekmény történt. Ön egy ilyen ház tetején trónol! Értem, hogy nem Ön követte el ezeket a szörnyűségeket ,mégis anèlkül èl evvel együtt, hogy az új lakókat megnyugtatná, nem fordulhat többet ilyen elő. Az nem is kérdés számomra, hogy előfognak e kerülni még áldozatok, mert biztos vagyok benne,hogy előbb utóbb bátorságot merítenek ezek a Nők akkor is, ha a világ egyik legnehezzebb történéséről kell beszélniük! De! nem csak bennem merül fel a kérdés szerintem, hogy mi a helyzet most?? Előre elnézést kérek minden valaha volt és jelenleg is tisztességes edzőtől ! De! Kézenfekvő dolog megkérdeznem, vajon azok a fiúk, mára férfiak , akik ezek mellett a gonosztevők mellett szocializálódtak mennyit engednek meg maguknak a medencében és azon kívül !??? Tervez felvilágosítást? Tervezi szakemberek bevonását az Ügybe , hogy kiderüljön manapság történt e hasonló dolog? És akkor azt is megkérdem: 1993 óta ??? Vagy az is csak 55 évvel később fog kiderülni, mikor valaki valakinek a tyúkszemére lép?
Tisztelettel és kiváncsisággal várom válaszát!
Egy anyuka, akinek van egy 7 éves kislánya és nem meri már úszni engedni!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.