A Dallasból ismert színész a nagyközönség számára eggyé vált Jockey Ewinggal. A színész minden idők egyik legismertebb sorozatsztárja lett. Igazi színes egyéniség volt, azonban családjának nagyon sok problémája volt vele. Apja sötét oldaláról Larry Hagman lánya mesélt.

Különc egyéniség volt Larry Hagman, és imádta a rajongóit, akik szintén odáig voltak érte. A Dallas Jockey-jának családja azonban kevésbé rajongott a színész életmódjáért. Lánya, Kristina új könyvében számolt be arról, milyen is volt a családi életük.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Kiderült, nem volt mindig felhőtlen szórakozás  Larry Hagman lányának lenni. Imádta az apját, de sok keserűséget is okozott neki a színész. Az emberek szeretik azt hinni, hogy könnyen leszokott az ivásról, és hogy hű maradt az anyámhoz, de ez egyszerűen nem igaz” - vallotta be Kristina. Azt hozzátette, hogy ettől apja még tisztelte és szerette az anyját. Hagman rengeteget ivott, és emellett drogozott is. Marihuánát szívott, de az LSD-t sem vetette meg. Sok fájdalmat és sok örömöt is okozott a lányának, aki szerint apja soha nem szeretett komoly dolgokról beszélni, ahogy a csendet sem viselte el - írja a Daily Mail.Miután májzsugorral diagnosztizálták, nem tette le egyből az alkoholt, de a transzplantáció után kénytelen volt. Hagman el volt ragadtatva, amikor a Dallas újraindult, de nem élvezhette sokáig a reflektorfényt. Kristina elárulta, hogy halála előtti utolsó szavai a következők voltak: „Bocsáss meg”.