Ezek voltak a Dallas Jockey-jának Larry Hagmannek az utolsó szavai

Forrás: AFP/Gabriel Bouys -
Larry Hagman halál utolsó Jockey Ewing szó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dallasból ismert színész a nagyközönség számára eggyé vált Jockey Ewinggal. A színész minden idők egyik legismertebb sorozatsztárja lett. Igazi színes egyéniség volt, azonban családjának nagyon sok problémája volt vele. Apja sötét oldaláról Larry Hagman lánya mesélt.

Különc egyéniség volt Larry Hagman, és imádta a rajongóit, akik szintén odáig voltak érte. A Dallas Jockey-jának családja azonban kevésbé rajongott a színész életmódjáért. Lánya, Kristina új könyvében számolt be arról, milyen is volt a családi életük.

Forrás: AFP/Gabriel Bouys
Johnny Depp családja megtörte a csendet a válásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20160528-johnny-depp-csaladja-megtorte-a-csendet-a-valasrol-a-szinesz-novere-szerint-johnny-jol-viseli-a.htmlNagyon nehéz időszak ez a színész és hozzátartozói számára. Johnny Depp nem olyan rég veszítette el az édesanyját, most pedig a feleségét is, aki ráadásul bántalmazással vádolja. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs: “Hajdú Péter új műsora rengeteg sebből vérzik”http://www.life.hu/sztarok/20160528-sebestyen-balazs-rakoczi-feri-es-vadon-jani-a-morning-showban-beszel-hajdu-peter-uj-musorarol.htmlA hármas a Morning Show-ban mondta el a véleményét Hajdú Péter új műsoráról. Ebben a témában nagy volt az egyetértés Jani, Balázs és Feri között. Mindannyian úgy vélik, hogy ez a műsor egyszerűen nem jó. TV + SztárokDroggal enyhítette szorongását Horgas Eszterhttp://www.life.hu/sztarok/20160527-horgas-eszter-a-fuvola-nelkul-mar-regen-nem-elne-marihuanas-cigit-is-szivott-hogy-enyhitse.htmlA művésznő élete legnagyobb kudarcaként élte meg házasságának megromlását. Szorongását olykor még marihuánával is próbálta enyhíteni, de rájött, a zene az, ami igazán segíthet. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoSallai Nóra legnagyobb fájdalma, hogy apja nem kísérheti az oltár eléhttp://www.life.hu/sztarok/20160527-sallai-nora-a-tv2-joban-rosszban-sztarja-masodszor-is-ferjhez-megy-ferjehez-legnagyobb-fajdalma-hogy.htmlMásodszor is férjhez megy a férjéhez a TV2 sztárja. A templomi esküvő közeledtével egyre többet gondol édesapjára, akinek elveszítése szörnyű fájdalmat okozott a színésznő számára. TV + Sztárok--Pécsi Ildikó: “Igazából nincs túl sok vidámságra okom”http://www.life.hu/sztarok/20160527-pecsi-ildiko-betoltotte-a-76-eletevet-nincs-sok-vidamsagra-oka.htmlA színésznő május 21-én töltötte be a 76. életévét, de saját bevallása szerint volt már boldogabb születésnapja is. A fia válása körüli bonyodalmak és a családi viszályok próbára tették Pécsi Ildikót.TV + Sztárok--Kirabolták a TV2 sztárját, Nikáthttp://www.life.hu/sztarok/20160527-internetes-csalok-szedtek-el-nika-vagyis-veres-monika-penzet.htmlTanulságos történet az énekesnő szerencsétlen esete. Veres Mónikát, vagyis Nikát online csalók rabolták ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.