Ketten lefogták, a harmadik elvette az értékeit a 16 éves lánynak a Margit híd budai hídfőjénél, fényes nappal. A rendőrök gyorsan elfogták a támadókat, akik közül ketten nők.

A rendőrség szombati tájékoztatása szerint a budapesti pár - F. Ildikó 32 éves és élettársa Cs. János 41 éves - illetve T. Attiláné 41 éves nyírbogdányi nő ellen csoportos rablás miatt indult eljárás.

A nyomozás eddigi adatai szerint kedden délben F. Ildikó a híd budai hídfőjénél megszólított egy 16 éves kislányt azzal, hogy adja át az értékeit. A lány nem engedelmeskedett, mire a nő és a másik asszony lefogta, a falhoz szorította és táskájából kivette a pénzét. amíg a nők a rablással voltak lefoglalva, társuk, az egyik nő élettársa közben figyelt, nehogy rendőr jöjjön.

Miután a pénzt elvették továbbálltak, de a szerencsétlen kirabolt kislány utánuk ment és megpróbálta visszakérni amit elvettek tőle. Akkor az egyik asszony megfenyegette, hogy előveszi a kését, mire a lány elfutott és hívta a rendőröket. A rablókat a járőrök pillanatok alatt, még a helyszínen elkapták, a férfinél megtalálták a rabolt pénzt is. a három embert őrizetbe vették. A két nő, akik a támadást végrehajtották, már előzetesbe is kerültek. A férfi szabadlábon védekezhet.