Kulcsár Edina megríkatta Cookyt

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
TV2 Cooky Nagy Duett meghatódás Kulcsár Edina sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett adásában a műsorvezető nem bírt az érzelmeivel, ugyanis elhunyt édesapja jutott eszébe.

Kulcsár Edina és Hevesi Tamás egy megható dallal, Balázs Fecó Maradj velem című szívszorító slágerével ríkatta meg a zsűritagokat.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

„Folyik a könnyem, sírtam, bevallom, hogy megrendítő érzéseket váltottál ki belőlem, eszembe jutott édesapám, aki nemrég távozott" – mondta Cooky.

„Amit a színpadon csináltatok, az elképesztő volt, íve volt az éneklésnek, ha ma lenne a döntő, én értetek kampányolnék" – mondta Kasza Tibi.

Liptai Claudia hosszú szoknyában rejtegeti terhespocakját A Nagy Duett színpadán - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160529-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-hosszu-szoknyaban-rejtegeti-pocakjat.htmlA Nagy Duett elődöntőjében a műsorvezető hatalmas fekete övvel és földig érő szoknyában simán letagadhatná, hogy kisbabát vár. TV + SztárokOrigoÉletveszélybe került a Farmon Gábor - Videó, amitől a hideg is kirázhttp://www.life.hu/sztarok/20160529-eletveszelybe-kerult-volt-a-farmon-gabor-amikor-a-kutba-maszott.htmlNem csak szerintünk, de a Farm Facebook-oldalának kommentelői szerint is rossz volt nézni, ahogy Gábor lemászik a kútba. Feltételezhetően a fél stáb leste minden lépését, de minket konkrétan a víz is kivert a mutatványtól TV + Sztárok--Kovács Ákos: "Szerintem rossz, ha a nők a munkaerőpiacon a férfiakkal kényszerülnek versenyezni: a legkiválóbb sportolónők se férfiakkal küzdenek a versenyeken" http://www.life.hu/sztarok/20160529-akos-az-echo-teves-interjurol-beszelt.htmlHatalmas port kavart 2015 decemberében ezelőtt Kovács Ákos énekes véleménye, amely szerint a nőknek szülniük kell és gyereket nevelniük. Mondatát sokan szexistának tituláltál, Ákos jóideig nem szólalt meg a témában. Most megtette. TV + SztárokFotó: Bielik István - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.