Lelőttek egy gorillát a cincinnati állatkertben, miután beesett hozzá egy kisgyerek

Forrás: Thinkstock -
gorilla állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lelőttek egy 17 éves hím gorillát az amerikai Cincinnati állatkertjében, miután egy 3 éves kisgyerek beesett a főemlős kifutója körüli vizesárokba - közölte az állatkert igazgatója helyi idő szerint szombaton.

A kisgyerek mintegy három métert zuhant, majd az ezüsthátú gorilla felvette a vizesárokból, és mintegy 10 percig vonszolta.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Az egyelőre nem tisztázott, hogyan eshetett be a gorillához a kisgyerek. Az állatkert igazgatója elmondta, a létesítmény illetékesei a gorilla agyonlövése mellett döntöttek, mert megítélésük szerint a kisgyerek élete veszélyben volt, az altatólövedék pedig nem hatott volna időben a 180 kilós hím gorillánál. Az igazgató hozzátette: nem tűnt úgy, hogy a gorilla megtámadta a gyereket, de a rendkívül erős főemlős izgatott állapotban volt. Az ezüsthátú a nyugati síkvidéki gorillák alfajába tartozott, amely veszélyeztetett. A lelőtt főemlőst Harambénak hívták.

Ezeket kellett (volna) ikszelni a lottóötöshozhttp://www.life.hu/news/20160528-lottoszamok.htmlA Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 21. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki.News--Egyiptomi gép - Téves füstjelzés miatt akár a pilóták is előidézhették a katasztrófáthttp://www.life.hu/news/20160528-egyiptomi-gep-teves-fustjelzes-miatt-akar-a-pilotak-is-eloidezhettek-a-katasztrofat.htmlA műszerek téves füstjelzése miatt a pilóták akár maguk is előidézhették az egyiptomi utasszállító katasztrófáját - írta pénteki számában a The Wall Street Journal című amerikai napilap.News--Megható beszédet mondtak Schumacherről: "Szorítsanak neki vagy imádkozzanak érte a gyógyulás felé vezető útonhttp://www.life.hu/news/20160528-eletmudijat-kapott-penteken-a-hetszeres-forma1vilagbajnok-michael-schumacher.htmlÉletműdíjat kapott pénteken a hétszeres Forma-1-világbajnok Michael Schumacher, amelyet menedzsere, Sabine Kehm vehetett át. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.