A sajtó előtt semmi sem marad titokban: sötét titkok derültek ki a férfiról, akinek a fia beesett az állatkertben a gorilla kifutójára. A baleset miatt az állatkert dolgozói az állat lelövése mellett döntöttek.

Mint a Life.hu is írt róla, világszerte hatalmas port kavart annak a gorillának a lelövése, akinek kifutójára esett egy 3 éves kisgyerek. A fiú helyzetét életveszélyesnek ítélték, emiatt a cincinnati állatkert dolgozói agyonlőtték az állatot.

Forrás: Facebook

A Daily Mail a napokban kiderítette, kik a gyermek szülei: a brit lap szerint a 32 éves Michelle Gregg és 36 éves párja, Deonne Dickerson összesen négy gyereket nevelnek együtt. Mint kiderült, az édesapa meglehetősen sötét múlttal rendelkezik: nagyjából 10 év alatt betörés, lőfegyveres bűncselekmény, drogkereskedelem (ami miatt egy évet börtönben ült), birtokháborítás, rendbontás és emberrablás miatt gyűlt meg a baja a törvénnyel.

A szülők egyébként rengeteg kritikát kaptak: kommentelők ezrei háborodtak fel azért, mert felelőtlenségük miatt kellett agyonlőni az ártatlannak vélt gorillát. A Life.hu megkereste és kikérdezte az üggyel kapcsolatban Hanga Zoltánt, a budapesti állatkert szóvivőjét, akinek nyilatkozatát ide kattintva olvashatod.