A nézőknek bejött a Farm, jön a második évad

Forrás: Origo -
farm évad Reality RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm olyan magas közönségarányt hozott hétköznaponként a 18 és 49 közötti célcsoportban a csatornának, hogy érkezik az újabb évad.

"Célcsoportban a Farm 23%-os közönségarányt szállított hétköznaponként, úgyhogy az RTL-csoport sikerként könyveli el, és jöhet a második évad" – mondta el Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese és programigazgatója egy május 31-i sajtóeseményen. Bár a szombati párbajok nem hoztak kiugró számokat, de erre számítani lehetett.

Forrás: Origo

Míg a Farm 23 %-ot hozott, addig a Barátok közt 24%-on ment az elmúlt hetekben, a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban. A Farm tehát folytatódni fog, de ősszel biztosan nem, akkor a Való Világ 8-at veszi elő az RTL, amelyhez megvették a Big Brother licencét is.

A Farm végéig Gergő tűnt befutónak, de az utolsó napokban elgyengült, bebújt Cintia mellé, és a nézők nem honorálták a hűtlenkedést.

A 20 milliót végül Gábor vitte el.

A három finalista: Farm Brigi, Farm Gergő és Farm Cintia Forrás: RTL Klub

Mint arról beszámoltunk, a három finalista közül először Cintia esett ki, így Gergő és Gábor között dőlt el, ki lesz a győztes. A legtöbb szavazatot, 61 százalékot Gábor kapta, így ő vihette el az RTL Klub parasztrealityjének fődíját. Elmondta, hitt abban, hogy megnyerheti a játékot, mert van olyan „egyéniség és forma”.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.