A Farm olyan magas közönségarányt hozott hétköznaponként a 18 és 49 közötti célcsoportban a csatornának, hogy érkezik az újabb évad.

"Célcsoportban a Farm 23%-os közönségarányt szállított hétköznaponként, úgyhogy az RTL-csoport sikerként könyveli el, és jöhet a második évad" – mondta el Kolosi Péter, az RTL vezérigazgató-helyettese és programigazgatója egy május 31-i sajtóeseményen. Bár a szombati párbajok nem hoztak kiugró számokat, de erre számítani lehetett.

Forrás: Origo

Míg a Farm 23 %-ot hozott, addig a Barátok közt 24%-on ment az elmúlt hetekben, a 18-49-es kereskedelmi célcsoportban. A Farm tehát folytatódni fog, de ősszel biztosan nem, akkor a Való Világ 8-at veszi elő az RTL, amelyhez megvették a Big Brother licencét is.

A Farm végéig Gergő tűnt befutónak, de az utolsó napokban elgyengült, bebújt Cintia mellé, és a nézők nem honorálták a hűtlenkedést.

A 20 milliót végül Gábor vitte el.

A három finalista: Farm Brigi, Farm Gergő és Farm CintiaForrás: RTL Klub

Mint arról beszámoltunk, a három finalista közül először Cintia esett ki, így Gergő és Gábor között dőlt el, ki lesz a győztes. A legtöbb szavazatot, 61 százalékot Gábor kapta, így ő vihette el az RTL Klub parasztrealityjének fődíját. Elmondta, hitt abban, hogy megnyerheti a játékot, mert van olyan „egyéniség és forma”.