Kényszerleszállás hajtott végre Lagosban az Emirates Sao Paulóból Dubajba tartó járata

Forrás: Flickr/Kurush Pawar -
Sao Paulo Emirates kényszerleszállás Dubaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kinyílt a lenyelt kapszula a csempész szervezetében.

Kényszerleszállást hajtott végre Nigériában az Emirates légitársaság Sao Paulóból Dubajba tartó járata, miután az egyik utas rosszul lett, hasfájásra panaszkodott, és

visszatérő rohamokat kapott.

Képünk illusztráció Forrás: Flickr/Kurush Pawar

A nigériai sajtó azt állítja, hogy a feltételezések szerint a férfi kokainkapszulákat nyelt le, hogy a kábítószert átcsempéssze.

A Boeing 777-300ER típusú gép Lagosban megszakította útját, ahol az utast súlyos állapotban kórházba szállították. Az életmentő kezelésre a jelentések szerint reagált a férfi szervezete. A kórházba vitt férfin kívül három másik utast is megvizsgáltak a nigériai kábítósz-erelleni hivatal munkatársai. Őket is csempészettel gyanusítják - írja a Daily Mail.

Tavaly egy hasonló eset történt az Air Lingus Lisszabonból Dublinba tartó járatán. Egy brazil férfi 80 kapszulát nyelt le, amelyek összesen közel egy kiló kokaint tartalmaztak.

Az egyik kapszula megrepedt a gyomrában, a csempész pedig meghalt a túladagolás következtében.

Kérjük vissza a régi Petőfit! Petíció indult a rádió visszaállításáérthttp://www.life.hu/news/20160531-peticio-indult-a-petofi-radio-visszaallitasaert.htmlA Petőfi Rádió hallgatóinak egy része csalódott a műsorvezetők cseréje és az egyéb változások miatt, követelik vissza Buda Marcit és a többieket. A posztok alatt panaszkodó és felháborodott kommentek gyülekeznek, már petíciót is indítottak Kérjük vissza a régi Petőfi-s hangokat! címmel. NewsOrigoFelgyújtotta péniszét, majd videóra vette a jelenetet egy férfi http://www.life.hu/news/20160531-veletlenul-meggyulladt-a-nadragja-megegett-a-penisze-egy-kinai-ferfinek-video.htmlA jelek szerint az úriember nem igazán figyelt a legbecsesebb testrészére. A videót már több millióan osztották meg a közösségi oldalakon. NewsThinkstockSzörnyű! Újabb tömeges szexuális zaklatás Németországbanhttp://www.life.hu/news/20160531-szexualis-zaklatas-nemetorszagban-tobb-no-is-feljelentest-tett-egy-fesztival-utan.htmlSzexuális zaklatás miatt 18 feljelentést tettek egy múlt heti németországi szabadtéri fesztivál vendégei. News--Döbbenet! Mosógépbe szorult egy férfi feje - Fotók! http://www.life.hu/news/20160531-mosni-akart-ezert-dugta-a-fejet-a-gepbe-beszorult-vicces-fotok-a-tuzoltoktol.htmlAz eset a kelet-kínai Fuqingban történt, amikor is egy mosógép nem reagált az indításra. A tűzoltók nem hittek a szemüknek, amikor a helyszínre értek. NewsThinkstockBotrány! A Facebook engedte, hogy egy halott nő képét posztoljákhttp://www.life.hu/news/20160531-nem-torolheti-a-csalad-egy-no-fotojat-a-facebook-megszolalt-az-ugyben.htmlJennifer Streit-Spears holttestét még vasárnap reggel találták meg a rendőrök. Bár a család nem járult hozzá, egy kép mégis felkerült az áldozatról a legnagyobb közösségi oldalra. NewsOrigoAz összes nagymacskát elköltöztetik Thaiföld híres Tigris Templomából http://www.life.hu/news/20160531-nem-lesz-tobb-szelfi-a-szelid-tigrisekkel.htmlAz összes nagymacskát elköltözteti Thaiföld híres Tigris Templomából a helyi nemzeti parkok, vadállatok és növények megóvásáért felelős minisztérium (DNP). News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.