A rendőrség vizsgálatot indított gyermek ellen elkövetett folyamatos szexuális visszaélés vádjával. A houstoni tanárnő azt állítja, a 13 éves fiú családja tudott a kapcsolatukról és támogatta őket.

Tavaly szeptember óta folytatott szexuális kapcsolatot Alexandria Vera az egyik 13 éves tanítványával, akitől teherbe esett. Intim kapcsolatuk azzal kezdődött, hogy a fiú nem jelent meg a tanárnő egyik óráján, ezért az Instagramon megadta neki a telefonszámát.

Forrás: Facebook/Alexandria Vera

A pár szinte napi rendszerességgel folytatott szexuális kapcsolatot, és a bírósági dokumentumok szerint nem is próbálták titkolni a viszonyukat. A tanuló gyakran megragadta a nő fenekét, mindenki szeme láttára. Aztán erről beszéltek” - mondta egy szemtanú. A tanár azt állítja, hogy a fiú családja támogatta a kapcsolatukat, sőt, izgatottan várták a baba érkezését. Vera nem akarta elvetetni a gyermeket, de mégis megtette, miután a gyermekvédelmi szolgálat megjelent nála az iskolában. A tanárt az ügy kirobbanása után rögtön elbocsátották – írja a Metro News.