13 éves tanítványától esett teherbe egy tanárnő

Forrás: Facebook/Alexandria Vera -
kiskorú terhesség Houston diák szexuális kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rendőrség vizsgálatot indított gyermek ellen elkövetett folyamatos szexuális visszaélés vádjával. A houstoni tanárnő azt állítja, a 13 éves fiú családja tudott a kapcsolatukról és támogatta őket.

Tavaly szeptember óta folytatott szexuális kapcsolatot Alexandria Vera az egyik 13 éves tanítványával, akitől teherbe esett. Intim kapcsolatuk azzal kezdődött, hogy a fiú nem jelent meg a tanárnő egyik óráján, ezért az Instagramon megadta neki a telefonszámát.

Forrás: Facebook/Alexandria Vera
Megszólalt az a fiatal lány, akit 33 férfi erőszakolt meghttp://www.life.hu/news/20160601-megszolalt-az-a-fiatal-brazil-lany-akit-33-ferfi-eroszakolt-meg-rio-de-janeiro.htmlMájus 21-én Rio de Janeiróban elkábítottak egy 16 éves lányt, és csoportos nemi erőszakot követtek el rajta. A közösségi médiában az elkövetők közül sokan tettek közzé képeket és videókat is a lányról. NewsThinkstockKetten meghaltak, 57-en kórházba kerültek drogtúladagolás miatt egy zenei fesztiválonhttp://www.life.hu/news/20160601-ket-ember-meghalt-es-57-korhazba-kerult-drogtuladagolas-miatt-a-sunset-music-fesztivalon.htmlEgyelőre nem tisztázták, milyen kábítószer okozta a 21 éves nő és a 22 éves férfi halálát a floridai Sunset Music Festivalon. NewsOrigoÓriási felháborodás! Gondatlansággal vádolják a kilőtt gorillához beesett fiú szüleithttp://www.life.hu/news/20160601-a-kilott-gorillahoz-beesett-fiu-szuleit-gondatlansaggal-vadoljak.htmlPetíciót indítottak Facebookon a felelőtlennek kikiáltott szülők ellen, és a hatóság is nyomozni kezdett a történtek miatt. News--Magyarországon annyi rabszolga van, mint Japánbanhttp://www.life.hu/news/20160601-magyarorszagon-22500-modern-rabszolga-el-a-nepesseg-pontosan-akkora-aranya-mint-japanban.htmlAz ausztrál Walk Free Foundation nevű alapítvány kérdőíves kutatása során kiderült, hogy hazánkban számszerűsítve 22 500 modern rabszolga él. A népesség 0,228 százaléka, de Japánban és Szlovákiában is pontosan ez az arány. News--Bűnösnek találták a feleséggyilkos amerikai színészt, Michael Jacehttp://www.life.hu/news/20160531-bunosnek-talaltak-a-feleseggyilkos-amerikai-szineszt-michael-jace.htmlMájus 31-én másodfokon is bűnösnek találták felesége meggyilkosában Michael Jace színészt, aki a Kemény zsaruk 89 részében játszott, és sok más sorozatban is szerepelt.NewsOrigoMásodfokon is 16 évre ítélték a Costa Concordia kapitányát, Francesco Schettinóthttp://www.life.hu/news/20160531-a-costa-concordia-kapitanyat-francesco-schettinot-masodfokon-is-16-evre-iteltek.htmlMegerősítette a másodfokú bíróság kedden a Costa Concordia üdülőhajó volt kapitányának 16 év egy hónapos börtönbüntetését, amelyet a 2012-es, 32 halálos áldozatot követelő hajótörésben viselt felelőssége miatt szabtak ki rá.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.