Brutálisan megverte a feleségét a miskolci rendőr

Forrás: Thinkstock -
életveszély rendőr Miskolc bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba azt a miskolci nőt, akit férje vert össze szombaton. A rendőr úgy megverte, hogy az asszony két bordája eltörött és a tüdeje is megsérült.

"Életveszélyt okozó testi sértés és kapcsolati erőszak bűntette miatt nyomoz a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség egy 39 éves miskolci rendőr ellen, akinek az előzetes letartóztatását a múlt héten, pénteken rendelte el a bíróság" - közölte a vádhatóság vezető ügyésze szerdán.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Barkó Tamás kifejtette, hogy a nyomozás adatai szerint a férfi még 2014 novemberében a munkája kapcsán ismerkedett meg a 38 éves nővel, akivel tavaly nyáron közös lakást bérelt Miskolc belvárosában.

Az összeköltözés után a rendőr egyre gyakrabban ivott alkoholt, féltékenykedett és a nő minden lépését irányítani és ellenőrizni akarta. A pár egyre többször veszekedett, ami sokszor bántalmazásig fajult. Április 28-án a konfliktus még durvább erőszakba fulladt: este a részeg rendőr egy vita hevében úgy összerugdosta élettársát, hogy

a nőnek két bordája eltört és a tüdeje is megsérült.

A nő életveszélyes állapotban került kórházba, a gyors és szakszerű orvosi beavatkozásnak köszönhető, hogy állapota stabilizálódott és már az otthonában lábadozik.

Az új őrület: a fekete fagyi után minden ételünk gyászba borulthttp://www.life.hu/news/20160601-a-fekete-fagyi-utan-minden-etelunk-gyaszba-borult.htmlEmlékeztek még szüleink tanácsára, miszerint ne játssz az étellel? Nos, elfelejthetitek, ugyanis valahol valaki gondolt egyet, és a fekete fagylalt után előrukkolt Coco Chanel kedvenc színében pompázó ételekkel. NewsOrigoAz összes nagymacskát elköltöztetik Thaiföld híres Tigris Templomából http://www.life.hu/news/20160531-nem-lesz-tobb-szelfi-a-szelid-tigrisekkel.htmlAz összes nagymacskát elköltözteti Thaiföld híres Tigris Templomából a helyi nemzeti parkok, vadállatok és növények megóvásáért felelős minisztérium (DNP). News--Tragédia! Meghalt Gombár Judit, Jászai Mari-díjas díszlet- és jelmeztervezőhttp://www.life.hu/news/20160531-meghalt-gombar-judit-diszlet-es-jelmeztervezo.html79 éves korában meghalt Gombár Judit, Jászai Mari-díjas díszlet- és jelmeztervező. NewsThinkstockNemzeti dohányboltban elégítette ki magát egy férfihttp://www.life.hu/news/20160531-nemzeti-dohanyboltban-nyult-magahoz-egy-afgan-ferfi.htmlA férfi, aki oltalmazotti státuszt kapott, hétfőn egy nemzeti dohánybolt eladónője előtt végzett önkielégítést. News--Kiszabadították az emberrablók fogságából a válogatott focistát, Alan Pulidóthttp://www.life.hu/news/20160530-kiszabaditottak-az-emberrablok-fogsagabol-a-valogatott-focistat-alan-pulidot.htmlA mexikói hatóságok - ottani idő szerint hajnalban - szerencsésen kiszabadították az elrabolt focistát, a válogatott Alan Pulidót. NewsOrigoKegyetlen támadás áldozata lett egy mentálisan sérült fiú - Vállfával erőszakolták meghttp://www.life.hu/news/20160527-kegyetlen-tamadas-aldozata-lett-egy-mentalisan-serult-fiu-akit-vallfaval-eroszakoltak-meg.htmlCikizték, levetkőztették az iskolai csapat buszán, de 2015. október 23-án mindezt felülmúlták: lefogták az iskolatársukat és egy vállfával megerőszakolták. Két gyanúsított felnőttként, harmadik társuk fiatalkorúként áll a bíróság elé. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.