Ezt nézd! Új frizurát vágatott magának Marsi Anikó

frizura haj Híradó Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hiszünk a szemünknek! A Tények műsorvezetője megszabadult régi frizurájától és egy röbidebbre váltott. Szerintetek jól áll neki?

Marsi Anikó szerda este már új, jóval rövidebb frizurában vezette a TV2 Tények című adását.Ovális arcának köszönhetően a szerencsések közé tartozik, és persze ez is jól áll neki, ráadásul a rövidebb fazon a régi szép időket idézi, hisz annak idején a másik csatornán is többször állt a kamerák elé ilyen frizurával.

Forrás: TV2

Anikó korábban a Red Carpetnek mesélt arról, amikor az egyetemen először nézte vissza magát egy felvételen, teljesen kiakadt, szerinte borzalmasan nézett ki, és a hangja is nagyon magas volt. Természetesen már magabiztosabban áll a kamera elé, és az alábbi videóból az is kiderül, hogy hogyan készültek Gönczi Gáborral a Tények első adására!

A Trónok harca szépsége szívesen lenne James Bondhttp://www.life.hu/sztarok/20160601-a-tronok-harca-sztarja-szivesen-lenne-james-bond-szerelme.htmlEmilia Clarke a Sárkányok Anyja néven is ismert karaktere egész jól elboldogul a Trónok harca kegyetlen világában, ám szívesen eljátszaná a női James Bondot is. Ráadásul azt is elárulta, hogy kit szeretne maga mellé Bond-fiúnak. TV + Sztárok--A nézőknek bejött a Farm, jön a második évadhttp://www.life.hu/sztarok/20160531-az-rtl-klubnak-bejott-a-farm-johet-a-folytatas.htmlA Farm olyan magas közönségarányt hozott hétköznaponként a 18 és 49 közötti célcsoportban a csatornának, hogy érkezik az újabb évad. TV + SztárokOrigoBalesete óta először üzent rajongóinak Calvin Harris - Szerencsésnek érzi magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160531-calvin-harris-szerencsesnek-erzi-magat-amiert-meguszta-az-autobalesetet.htmlCalvin Harris nemrég, a balesete óta először szólalt meg a nyilvánosság előtt. Elnézést kért a rajongóktól, akiknek csalódást okozott a fellépései lemondásával, továbbá nagyon szerencsésnek és hálás nak érzi magát. TV + Sztárok--Adam Sandler találkozott a húsz évvel fiatalabb ikertestvérévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160527-adam-sandler-talalkozott-a-husz-evvel-fiatalabb-ikertestverevel.htmlSokan azt hitték, hogy duplán látnak a The Do Over című Adam Sandler-film premierjén, amikor a sztár egy rá a megszólalásig hasonlító férfival jelent meg. TV + Sztárok--Hová tűnt a szexi Harrison Ford?http://www.life.hu/sztarok/20160517-nagyon-megoregedett-harrison-ford.htmlSzinte sokkot kaptunk, amikor megláttuk az egykor szívdöglesztő Harrison Fordról készült legújabb fotót, amely azt bizonyítja: sajnos a színész felett is eljárt az idő. TV + SztárokOrigoUma Thurman egy durva csóktámadás áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160520-uma-thurman-egy-csoktamadas-aldozata-lett.htmlA legtöbb ember csak álmodozik arról, hogy egy világsztárral csókolózzon. Nos, egy vállakozó álma valósággá vált, amikor 175 ezer euróért vett egy pár belépőjegyet, az öröm hevében pedig Uma Thurmant is sikerült lekapnia. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.