Állítják: Agyműtétje után hunyt el Aigner Szilárd

Forrás: Youtube -
halál meteorológia Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egy nappal hetvenedik születésnapja után, hétfő reggel, tragikus hirtelenséggel hunyt el Aigner Szilárd. Az ország talán legnépszerűbb meteo­rológusa, az MTV, az RTL Klub, majd az ATV egykori időjósa halálhírét feleségével közösen működtetett meteorológiai honlapjukon, videóban erősítették meg, amelynek végén maga Szilárd köszönt el, a szokott módon, derűs napot kívánva mindenkinek.

Lapinformációk szerint felesége, Pártai Lucia hétfőn nem volt elérhető. Úgy tudni, a meteorológus tavasszal agyérműtéten esett át, amely után felépült, és bizakodva tekintett a jövőbe. Halálának semmi előjele nem volt, a hetvenedik születésnapján is remekül érezte magát ismerősei körében. Másnap reggel is vidáman kelt, és készült a hétfői munkanapra, ám a sors közbeszólt - tájékoztat a Blikk.

Forrás: Youtube

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Aigner Szilárd június 6-án reggel váratlanul elhunyt" - áll az Eumet.hu videójában. "A búcsúnak ezt a formáját választva, hiszen az elmúlt években mindennap így köszöntötte önöket. Köszönjük, hogy szerették és tisztelték őt! Ez az utolsó „Nyakkendő nélküli" (ahogy ezt a videót emlegette), de a honlap, az előrejelzések továbbra is készülnek. Szilárd egész élete a meteorológia körül forgott, minden napját az időjárás előrejelzésnek szentelte. Ezt az örökséget igyekszünk tovább vinni..."

Utána bevágták Szilárdot magát, a következő szöveggel:

"Kedves látogatók! Most is úgy búcsúzom el, mint szoktam: derűs napot önöknek is, nekem is, mindannyiunknak!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.