Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, egy nappal hetvenedik születésnapja után, hétfő reggel, tragikus hirtelenséggel hunyt el Aigner Szilárd. Az ország talán legnépszerűbb meteo­rológusa, az MTV, az RTL Klub, majd az ATV egykori időjósa halálhírét feleségével közösen működtetett meteorológiai honlapjukon, videóban erősítették meg, amelynek végén maga Szilárd köszönt el, a szokott módon, derűs napot kívánva mindenkinek.

Lapinformációk szerint felesége, Pártai Lucia hétfőn nem volt elérhető. Úgy tudni, a meteorológus tavasszal agyérműtéten esett át, amely után felépült, és bizakodva tekintett a jövőbe. Halálának semmi előjele nem volt, a hetvenedik születésnapján is remekül érezte magát ismerősei körében. Másnap reggel is vidáman kelt, és készült a hétfői munkanapra, ám a sors közbeszólt - tájékoztat a Blikk.

Forrás: Youtube

"Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Aigner Szilárd június 6-án reggel váratlanul elhunyt" - áll az Eumet.hu videójában. "A búcsúnak ezt a formáját választva, hiszen az elmúlt években mindennap így köszöntötte önöket. Köszönjük, hogy szerették és tisztelték őt! Ez az utolsó „Nyakkendő nélküli" (ahogy ezt a videót emlegette), de a honlap, az előrejelzések továbbra is készülnek. Szilárd egész élete a meteorológia körül forgott, minden napját az időjárás előrejelzésnek szentelte. Ezt az örökséget igyekszünk tovább vinni..."

Utána bevágták Szilárdot magát, a következő szöveggel:

"Kedves látogatók! Most is úgy búcsúzom el, mint szoktam: derűs napot önöknek is, nekem is, mindannyiunknak!"