Teljesen ledöbbentek az emberek, amikor meglátták az összekulcsolt lábú nő képét. Természetesen mindenki utánozni próbálta, több-kevesebb sikerrel.

Igen kitekert pózban sikerült leülnie egy hölgynek egy tömegközlekedési eszközön, és az internetnek hála, most mindenki vagy utánozni próbálja, vagy megkísérli kitalálni indíttatásait. Az Imgurra feltöltött fotót már több mint 400 ezer ember nézte meg, a legtöbbjük arra tippel, hogy valószínűleg nagyon kellett pisilnie a nőnek.

Forrás: Imgur/SickOfFeelingNumb ·

Szép számmal akadnak hozzászólások a kép alatt, sokan számolnak be arról, hogy megpróbálták utánozni a testhelyzetet, de csúfosan elbuktak. Én vagyok az egyetlen, aki megpróbálta utánozni, sikertelenül természetesen?” - tette fel a kérdést az egyik kommentelő, de rajta kívül is sokan elbuktak. Mások inkább azt találgatták, hogy miért ül így. Talán azért, mert a szemben ülő megpróbált befotózni a szoknyája alá” - vetette fel az egyik hozzászóló, de legtöbben mégiscsak annál maradtak, hogy a hölgynek mosdóba kell mennie, de sürgősen.