Akár egy igazi sztár! A különc énekes elárulta, mit kér majd a show alatt az öltözőjébe.

Sushi és banán - ezekkel kényezteti majd magát, ByeAlex a megterhelő időszak alatt. Vajon, miért éppen ez a furcsa kombináció jutott eszébe az énekesnek?

A zsűritagokFotó: Hirling Bálint/Origo

„Sushi azért, mert nagyon szeretem és mindig azt eszem, ha van rá lehetőségem, emellett a sportdiétához remek, mert gyorsan felszívódik és tiszta egészséges étel. A banán pedig tűzoltásnak tökéletes, amikor nagyon éhes vagyok, felviszi a vércukorszintet" – kezdte Alex, akit arról faggattam, könnyen igent mondott-e, az RTL Klub felkérésére.

ByeAlex és Gáspár LaciFotó: Hirling Bálint/Origo

„Nem vállaltam el könnyen a mentori szerepet. Sok félelem volt bennem, amit le kellett gyűrnöm, rengeteget beszélgettem az RTL-es szerkesztőkkel. Nem tudtam, belefér-e nekem, ez a fajta nyilvánosság, aztán amikor megtudtam, hogy Peti is vállalta, akkor úgy éreztem, hogy mi ketten másfajta stílust hozhatunk ebben a műsorba. Nem vagyok hülyegyerek, végig tudom csinálni úgy, hogy felelősséget tudjak vállalni, a saját és a csapatom szerepléséért. Az a célom, hogy az én mentoráltjaim közül nyerje meg valaki az X-Faktort" – magyarázta Alex, aki a pörgős időszak előtt Csehországba utazik barátnőjével pihenni.