ByeAlex az X-Faktor sajtótájékoztatón különös kéréssel állt elő

X-Faktor öltöző sushi banán ByeAlex kérés RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár egy igazi sztár! A különc énekes elárulta, mit kér majd a show alatt az öltözőjébe.

Sushi és banán - ezekkel kényezteti majd magát, ByeAlex a megterhelő időszak alatt. Vajon, miért éppen ez a furcsa kombináció jutott eszébe az énekesnek?

A zsűritagok Fotó: Hirling Bálint/Origo

„Sushi azért, mert nagyon szeretem és mindig azt eszem, ha van rá lehetőségem, emellett a sportdiétához remek, mert gyorsan felszívódik és tiszta egészséges étel. A banán pedig tűzoltásnak tökéletes, amikor nagyon éhes vagyok, felviszi a vércukorszintet" – kezdte Alex, akit arról faggattam, könnyen igent mondott-e, az RTL Klub felkérésére.

ByeAlex és Gáspár Laci Fotó: Hirling Bálint/Origo

„Nem vállaltam el könnyen a mentori szerepet. Sok félelem volt bennem, amit le kellett gyűrnöm, rengeteget beszélgettem az RTL-es szerkesztőkkel. Nem tudtam, belefér-e nekem, ez a fajta nyilvánosság, aztán amikor megtudtam, hogy Peti is vállalta, akkor úgy éreztem, hogy mi ketten másfajta stílust hozhatunk ebben a műsorba. Nem vagyok hülyegyerek, végig tudom csinálni úgy, hogy felelősséget tudjak vállalni, a saját és a csapatom szerepléséért. Az a célom, hogy az én mentoráltjaim közül nyerje meg valaki az X-Faktort" – magyarázta Alex, aki a pörgős időszak előtt Csehországba utazik barátnőjével pihenni.

Ed Sheeran plagizálás miatt áll a bíróság elé: ha elveszíti a pert, a gatyája is rámehethttp://www.life.hu/sztarok/20160609-ed-sheerant-milliokra-pereltek-plagizalas-miatt.htmlEd Sheeran nagy bajban van, ugyanis plágium vádjával akarják a bíróság elé rángatni, és ha veszít 20 millió dollárjába kerülhet. TV + SztárokOrigoGondoltad volna? Koós János elárulta születési nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20160609-koos-janos-szinmuvesz-elarulta-eredeti-vezeteknevet.htmlA színművész és a táncdalfesztiválok egykori sztárja egy egészen másik vezetéknévvel látta meg a napvilágot annak idején, 1937-ben. TV + Sztárok--Ilyen X-Faktor-mentor lesz ByeAlex - Új színt hozhat a tehetségkutatóbahttp://www.life.hu/sztarok/20160608-byealex-mentor-lesz-az-x-faktorban.htmlByeAlex sokak meglepetésére, mentor lesz a legújabb X-Faktorban. Hogy milyen karaktereket szeretne találni, mi a titka a sikernek és milyen mentor lesz az Eurovízión is sikeresen szereplő ByeAlex, ezt az alábbi videóban mondja el. TV + Sztárok--Indul a futball-Európa-bajnokság – így szurkolnak sztárjainkhttp://www.life.hu/sztarok/20160607-indul-a-futball-europa-bajnoksag-berki-krisztian-istenes-bence-es-tucsi-elarulta-hogyan-szurkol.htmlIstenes Bence és Berki Krisztián élőben is szurkol majd a csapatoknak, Tücsi pedig csajos meccsnézéseket tervezett be, ahol végre kieresztheti a hangját. TV + SztárokOrigoIstenes Bencével folytatódhat tovább az X-Faktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160608-istenes-bence-fogja-vezetni-az-x-faktor-musorat.htmlAz RTL Klub vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter cáfolta, hogy a fiatal apuka-műsorvezető nélkül folytatódna az ősszel induló showműsor. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoKitalálod, melyik zsűritag volt a Nagy Duett párosainak kedvence?http://www.life.hu/sztarok/20160608-versenyzok-pontoztak-a-nagy-duett-zsurijet-talald-ki-ki-volt-a-kedvenc.htmlKülönleges alkalomnak lehetünk szemtanúi, ugyanis most kivételesen nem a zsűri pontozta a versenyzőket, hanem fordítva! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.