Három méter magas felfújható székletet loptak el Madrid szomszédságából

Forrás: Facebook -
kampány kutya Spanyolország lopás széklet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köddé vált az a három méter magas felfújható széklet, amit a Madrid mellett található Torrelodones főterén helyeztek el, ezzel is felhívva a figyelmet arra, hogy a kutyasétáltatók takarítsanak el a kedvencük után.

Sajnos arról nincs információnk, hogy a pár hete kihelyezett méretes ürülékinstalláció elérte-e a célját, és a gazdik felszedték-e a kutyájuk salakanyagát a Madrid melletti Torrelodones tér köveiről, az viszont biztos, hogy a nagy szobrot eltüntették. Bár az is lehet, hogy

valaki túl komolyan vette a kampányt.

Forrás: Facebook

A #NoMorePoos nevezetű projekt egyébként azért indult, mert a 22 ezer lakosú városban hozzávetőlegesen hatezer kutyus él, így mindenki el tudja képzelni, hogy mennyi salakanyagot termelhetnek.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

Bár CCTV-felvételek rögzítették a bűncselekményt, de eddig nem sikerült a tolvajok nyomára bukkanni. Mindenesetre egy hét múlva egy újat tesznek a helyére, így a tettesek nem érték el a céljukat, bármi is volt az.

Kiáll a párja mellett az az asszony akinek férje megölhette a hatéves lányukat - Sőt, állítja, szerelmes beléhttp://www.life.hu/news/20160527-kiall-a-parja-mellett-az-az-asszony-akinek-ferje-megolhette-a-hateves-lanyukat.htmlA mai napig támogatja párját az az asszony, akinek férjét hatéves kislányuk bántalmazásával és megölésével vádolják. Mióta a férfit letartóztatták, 190-szer látogatta meg a börtönben. News--Szülők támadták meg a pesterzsébeti tanárnőt: ráncigálták, és ököllel ütöttékhttp://www.life.hu/news/20160608-szulok-tamadtak-meg-a-pesterzsebeti-tanarno.htmlÖköllel arcon vágtak egy tanárnőt az egyik pesterzsébeti általános iskolában tegnap délután. A vita azért pattant ki, mert a szülők azzal vádolták a pedagógust, hogy az megverte a gyereküket.News--Meztelen fotót kért a lánytól, aki egy zseniális trükkel leszereltehttp://www.life.hu/news/20160527-meztelen-fotot-kertek-a-lanytol-de-tuljart-az-eszukon.htmlEgyre gyakrabban hallani olyan internetes zaklatókról, akik folyamatosan meztelen képeket kérnek a lányoktól. A hiszékenyebbek bedőlnek, a cselesebbek viszont bosszút állnak. News--Nem tetszik a börtönélet a kamaszlány gyilkosának - Milliós kártérítést akarhttp://www.life.hu/news/20160527-teglaval-verte-agyon-dominikat-most-millios-karteritest-akar.htmlA 16 éves Dominikának azért kellett meghalnia, mert elutasította a férfi közeledését. Az eset 3 évvel ezelőtt történt, de még most sem került pont az ügy végére, a vádlott pedig mindent megtesz azért, hogy ez így is maradjon. News--Az erdőben hagyott japán kisfiú elmesélte, hogyan élte túlhttp://www.life.hu/news/20160608-az-erdoben-hagyott-japan-kisfiu-elmeselte-hogyan-elte-tul.htmlHat nap után megkerült az a kisfiú, akit szülei büntetésből magára hagytak az erdőben. A japán gyermeknek olyan helyen veszett nyoma, ahol veszélyes medvék is élnek, ennek ellenére nem esett komolyabb baja. Nemrég megszólalt a kisfiú és elmondta hogyan élte túl. News--Megérkezett a nyár legbizarrabb desszertje: a fekete fagyihttp://www.life.hu/news/20160527-megerkezett-a-nyar-legbizarrabb-desszertje-a-fekete-fagyi.htmlCoco Chanel most ugrálna örömében, meg a kis fekete ruhájában is, ha pedig éppen New Yorkban lenne, akkor rohanna a legközelebbi cukrászdába, ugyanis megérkezett a fekete színű fagylalt! NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.